MENIU CAUTĂ
09 Apr. 2015 14:40 , de Ileana Ilie

Cine este românul care a cucerit lumea cu dansul său!

Distribuie

În cadrul workshop-urilor susținute în cele patru orașe, sute de cursanți au umplut sălile de dans din dorința de a învăța cele mai noi tehnici de la coregraful roman. Turneul lui Emil Rengle a debutat în New York, Los Angeles și Miami, iar apoi talentatul coregraf a ajuns și în Tokyo.
„Este extraordinar pentru mine să pot împărtăși tinerilor din diferite colțuri ale lumii cunoștințele mele în domeniul dansului. Acest turneu mi-a oferit posibilitatea de a reîntâlni și de dansa alături de vechi prieteni și colaboratori, precum Sheryl Murakami (coregraf Beyonce), dar și de a cunoaște oameni noi, adevărate talente. Chiar aici, în Japonia, împreună cu colegul meu Mădălin Farc, am cunoscut doi dansatori minunați care vor face parte din Stan Boyz de acum înainte, una dintre cele mai căutate proiecte de dans din România”, a declarat Emil Rengle, coregraf și director artistic.
Cunoscut drept „coregraful vedetelor din România”, Emil Rengle a avut pe parcursul turneului său ocazia de a filma un videoclip alături de dansatorii cântăreței americane Iggy Azalea și un altul alături de Sheryl Murakami. La noi, cel mai căutat coregraf din ţară a colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina, dar şi cu artistele internaţionale Alexandra Stan şi INNA.
Seria workshop-urilor suținute de coregraful român se va încheia în Romania, în cadrul celei mai importante convenții de dans din țara noastră, Dracula Dance Convention. Pe 17 Aprilie, Emil Rengle va ajunge în Cluj Napoca, acolo unde va susține ultimul workshop din turneul acestui început de an.
Creativitatea și abilitățile sale au fost construite treptat, întâi pe scena de la UNATC, apoi în cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de la coregrafi celebri.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii