MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 07:42

Tânărul din Arad care s-a înecat la Constanța se angajase pe perioada verii pe litoral. Paul s-a aruncat în mare de pe stabilopozi

Distribuie

Cine este tânărul din Arad care s-a înecat la Constanța, pe plaja Reyna. Paul a murit la 31 de ani, după ce s-a aruncat în mare de pe stabilopozi. Salvamarii care l-au adus la mal spun că bărbatul mirosea a alcool.

Paul Alex, un tânăr din Arad, se angajase la un bar pe o plajă din Constanța, în timpul sezonului estival. Miercuri după-amiază, le-a spus colegilor că vrea să facă o baie în mare.

Bărbatul a coborât de pe stabilopozi, a intrat în apă și a înotat câteva minute. Mai apoi, s-a urcat din nou pe stabilopozi și a plonjat în mare, scrie renasterea.ro.

Trupul tânărului a fost observat de câțiva turiști care au alertat salvamarii. La fața locului au fost chemați și medicii de la Ambulanță.

După ce a fost adus la mal, Paul a fost resuscitat de medici, care, însă, nu au putut să-l mai readucă la viață.

„Celor de la beach bar le-a spus că vrea să se ducă să sară de pe dig, să facă o baie, asta cu vreo 30-40 de minute înainte să îl găsească salvamarul. Din spusele medicilor, gâtul nu este în regulă, l-au controlat. Tot medicii mi-au spus că mirosea a alcool. Deci a sărit într-o zonă nesupravegheată, este interzis săritul şi înotul în zona digului”, a declarat Dumitru Zgomă, şef Serviciu Salvamar Constanța, conform sursei citate.

Este al 26-lea deces înregistrat în acest sezon estival, şase dintre victime fiind copii.

sursă foto: renasterea.ro


Citește și Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

Citește mai multe despre Arad și inec pe Libertatea.

Comentarii