MENIU CAUTĂ

Cine sunt cei patru militari români răniți în Afganistan într-un atac al insurgenților

Distribuie

Ministerul Apărării Naționale a anunțat sunt cei patru militari români care au fost răniți sâmbătă dimineață în Afganistan. Militarii sunt internați, doi dintre ei cu fracturi în zona membrelor inferioare, unul cu traumatism cranian închis și cel de al patrulea cu fractură toracală.

MApN transmite că plutonierul Dănuţ Donţu şi caporalii clasa a III-a Cosmin-Cătălin Goleanu, Cristian Gabăr şi Ionel Cristea sunt în stare stabilă şi se află internaţi la spitalul militar de tip ROL 3 al Bazei Aeriene Kandahar.

Militarii români fac parte din batalionul 300 Protecția Forței „Sfântul Andrei”. La nivelul batalionului s-a constituit o comisie pentru cercetarea circumstanţelor producerii evenimentului, condusă de şeful de stat major al unităţii.

Militarii au fost răniți, sâmbătă, în urma unui atac al insurgenților cu bombă improvizată în provincia Kandahar, Afganistan.


 

Citește și:

EXCLUSIV | AFACEREA COCAINA: Un tânăr român cărăuș de droguri din America de Sud în Europa, plătit cu 4.000 de euro pentru un transport, povestește ce sume imense trec prin mâinile traficanților și cum a fost prins și închis în Brazilia!

 

Comentarii