MENIU CAUTĂ
13 Sep. 2012 16:58

Cioacă, la un pas de arestare?

Distribuie

Ghinionul lui Cioacă a început ieri dimineaţă, când tocmai sosise de la Piteşti la Braşov, unde ar fi trebuit să participe la recursul din dosarul în care foştii săi socri, părinţii Elodiei, l-au acuzat de furt între soţi. În timp ce afla la Curtea de Apel, acesta a fost luat de oamenii legii, îmbrăcaţi în civil, şi dus la Parchet, unde noul procuror de caz, Romulus Varga, a venit special de la Bucureşti ca să-l audieze în dosarul în care poliţistul este acuzat că şi-a ucis nevasta.
Dacă până acum, Cioacă era obişnuit cu şicanele primite din partea procurorilor, care l-au audiat de mai multe ori fără să reuşească să pună capăt cazului, de data aceasta agentul de poliţie are de ce să se teamă, având în vedere că noul anchetator are deja trecută în portofoliu o condamnare de 25 de ani de puşcărie într-un caz de crimă dublă fără cadavre găsite, pronunţată de Tribunalul Arad în iunie anul acesta.

Noile informaţii adunate de anchetatori în cazul dispariţiei Elodiei nu au determinat însă şi o eventuală arestare a lui Cristian Cioacă, aşa că anchetatorii l-au lăsat să plece pe seară. Ce va urma rămâne însă de văzut.

Declarată oficial moartă

Deşi cadavrul Elodiei Ghinescu nu a fost găsit nici până în ziua de azi, la cinci ani de la dispariţia ei, femeia a fost declarată oficial moartă, iar în februarie a fost emis certificatul ei de deces. Recent, apărătorii familiei Ghinescu au depus actul respectiv la dosarul în care poliţistul Cristian Cioacă este cercetat pentru omor.

Comentarii