MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2017 23:30

Ciorbă de legume cu borș. Gătește cu noi rețete delicioase!/VIDEO

Distribuie

Vrei să nu dai prea mulți bani pe mâncare, dar să ai o alimentație variată și sănătoasă? În loc să mergi la restaurant, mai bine gătește acasă. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura și de aprecierea familiei sau a prietenilor. Încearcă rețetele noastre și te vei convinge! Azi, ciorbă de legume cu borș.

 

Ciorbă de legume cu borș

 

Ingrediente:  3 linguri de ulei,  o linguriță de sare, o ceapă mare, un morcov, 1 păstrârnac, ½ ţelină  medie, 1 ardei roșu, 1 dovlecel mediu, 1 cartof mare, 150 g fasole verde, 100 g mazăre, suc de roșii la cutie, borş cu sfeclă roșie, ½ pătrunjel verde, 2 linguri leuştean

Preparare: ceapa și toate rădăcinoasele (morcov, țelină, păstârnac) tăite cubulețe se călesc în ulei, pentru câteva minute. Se pune 1 litru apă caldă, completând treptat până la 3 litri. Se adaugă sare. După 20 de minute se pun dovlecelul şi cartoful tăiate cubuleţe, mazărea şi fasolea verde, şi se mai lăsă ciorba de legume cam 20 de minute. Se adaugă sucul de roşii, iar peste 5-10 minute se pune borşul (dat în două clocote înainte) şi se mai potrivește de sare. După 5 minute se stinge focul şi se adăugă pătrunjelul şi leuşteanul tocate.

Comentarii