Mergi direct la conținut »
Circula cu 235 km/h şi nu avea la el permisul de conducere. Surpriza polițiștilor de pe A3
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Circula cu 235 km/h şi nu avea la el permisul de conducere. Surpriza polițiștilor de pe A3

Circula cu 235 km/h şi nu avea la el permisul de conducere. Surpriza polițiștilor de pe A3

Un șofer care cicula cu 235 km/h la oră a fost oprit și sancționat de polițiștii rutieri de pe Autostrada A3. În afară de faptul că rula cu o viteză aproape dublă față de cea admisă pe autostradă, oamenii legii au constatat că șoferul vitezoman nu avea nici permisul la el. Bărbatul a fost amendat cu 4.060 de lei iar permisul i-a fost reținut pentru 3 luni.

De Mihai Niculescu,

Cea mai mare viteză a fost înregistrată, la data de 2 septembrie pe A3, când poliţiştii au depistat un bărbat, care conducea cu viteza de 235 km/h şi nu avea asupra sa permisul de conducere. Şoferul a fost sancţionat cu amendă totală de 4.060 de lei, iar poliţiştii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile, arată Agerpres.

Toţi şoferii depistaţi conducând cu viteză excesivă au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementară, le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 zile

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii au depistat, în ultima săptămâna, 62 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h şi cinci care conduceau sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au mai depistat 56 de şoferi care au depăşit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 km/h, iar în şase cazuri şoferii au fost înregistraţi de radar circulând cu viteze de peste 200 km/h.


Un polițist din Capitală a venit la serviciu cu banderola #FărăPenali. Ce a scris că i s-a întâmplat după acest gest


 

Close
Închide
  Close