MENIU CAUTĂ

UPDATE | Unui călător i s-a făcut rău într-o garnitură, la stația Piața Unirii 1. Circulația la metrou s-a reluat normal

Distribuie

Circulație îngreunată la metrou, pe 27 octombrie. "Circulaţia la metrou este îngreunată, în această dimineață, după ce la staţia Piața Unirii unei persoane i s-a făcut rău. În prezent, un echipaj SMURD îi oferă asistenţă medicală", a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov.

UPDATE – ORA 11.28: Comunicatul Metrorex, în legătură cu incidentul de la metrou, din această dimineață…

Astăzi dimineaţă, 27 octombrie 2017, la ora 09:48 unui călător i s-a făcut rău în trenul aflat la staţia de metrou Piaţa Unirii 1. Persoana a fost preluată de către SMURD.

În acest moment, s-a reluat circulaţia în condiţii normale.

Întârzierile au avut drept cauză faptul că „plecarea trenului din staţie este condiţionată de predarea călătorului către echipa medicală” – conform procedurilor dintre Metrorex şi ISU.

Știrea inițială – Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 30 ani, cu lipotimie, conștient aflat într-o garnitură de metrou. Acesta a fost coborât din tren și i s-a acordat primul ajutor pe peron, apoi a fost transportat la Spitalul Universitar.

Îngreunarea traficului a fost cauzată de faptul că trenul în care se afla persoana cu probleme medicale a fost oprit la peron, iar circulația garniturilor s-a efectuat în sistem pendulă, a mai precizat sursa citată.

Pe cele patru magistrale bucureștene, aproape că nu există zi fără un incident la metrou.

Pe 14 octombrie, un tânăr de 25 de ani a fost găsit mort la metrou, aproape de stația Universitate, iar două zile mai tâziu, un bărbat a fost resuscitat la metrou, după ce a căzut și s-a lovit la cap / VIDEO.

Iată și măsura luată de Metrorex pentru evitarea supraaglomerării pe perioada iernii: Metroul va veni mai des!

FOTO – Arhivă


CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV/ Mircea Dinescu s-a mutat la conac! ”Nu mai suport deloc Bucureștiul!”


 

Citește mai multe despre Metrorex și Metrou pe Libertatea.

Comentarii