Claudia de la Sexxy mananca doar dimineata si la pranz. Pentru a se pastra subtirica, bruneta si-a obisnuit organismul cu doua mese pe zi, ultima fiind programata la ora 15.00.
‘De mica, am invatat ca e foarte sanatos sa mananci regulat si cu masura. Micul dejun arata intotdeauna la fel – doua felii de paine prajita cu miere sau gem -, iar la pranz servesc un gratar sau o friptura cu garnitura. Cand ma satur de astea, aleg o ciorba, preferata mea fiind cea de morun’, spune ea. Claudia a fost de acord sa ne dezvaluie reteta acestei ciorbe: ‘Se taie pestele in bucatele mici, se pune la incins intr-un vas cu ulei de masline, apoi se adauga un cartof fiert si un morcov fiert taiate rondele. Se amesteca totul si se caleste, dupa care se adauga sare si piper. Dupa ce s-a calit, se toarna apa pana ce toate ingredientele sunt acoperite si se lasa sa fiarba. E o ciorba foarte satioasa si in acelasi timp este si de regim’. Cantareata a invatat sa gateasca de la mama ei si acum ii place sa-si petreaca timpul in bucatarie, incercand tot felul de retete noi. ‘Imi face placere sa gatesc, mai ales atunci cand nu mananc singura. Nu prepar mancaruri cu grasimi sau sosuri, pentru ca acestea sunt lucruri care nu-mi plac si le evit. In schimb, poftesc foarte mult la dulciuri. Preferatele mele sunt prajiturile de casa si placintele cu mere’, recunoaste Claudia.