MENIU CAUTĂ
01 Iun. 2018 12:36 , de Cătălin Schipor

Coadă kilometrică de mașini la frontiera de la Vama Veche. Românii pleacă în vacanță la bulgari/ FOTO&VIDEO

Distribuie

Este coadă kilometrică de mașini, vineri, la punctul de trecere a frontierei, de la Vama Veche, din județul Constanța. Mulți români prefer să-și petreacă minivacanța de 1 Iunie la vecinii bulgari decât ssă rămână pe litoralul românesc al Mării Negre. 

Frontiera româno-bulgară din județul Constanța a fost luată cu asalt încă de dimineață de către români pentru a ieși din țară, cozile de mașini întinzându-se până în localitatea Vama Veche.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, traficul în Punctul de Trecere a Frontierei în intervalul 05.00 – 9.30 a fost intens pe sensul de ieșire din țară.

Astfel, aproape 200 de mijloace de transport cu 1.180 persoane așteptau să iasă din România, în timp ce pe sensul de intrare erau doar 20 mijloace de transport cu 50 de persoane.

Potrivit unei situații actualizate privind traficul în punctul de trecere a frontierei de la Vama Veche în intervalul 05.00-12.00, pe sensul de ieșire din țară s-au prezentat aproximativ 3.710 persoane cu 790 mijloace de transport, în timp ce pe sensul de intrare au fost circa 220 persoane cu 65 mijloace de transport.

Potrivit polițiștilor de frontieră de la Vama Veche, se lucrează pe 4 benzi pe sensul de ieșire din țară, iar timpul de așteptare este de 20 de minute.

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

 

Citește și: CAMPANIE LIBERTATEA/Sindromul Italia. Copii bolnavi de dor de mamă. Poveștile care ar putea să ne ajute să înțelegem și, poate, să reparăm (VIDEO)

 

Loading...
Comentarii