Mergi direct la conținut »
Cod galben de ceaţă densă în Capitală şi 17 judeţe, duminică dimineaţa
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cod galben de ceaţă densă în Capitală şi 17 judeţe, duminică dimineaţa

Cod galben de ceaţă densă în Capitală şi 17 judeţe, duminică dimineaţa

Meteorologii au emis, duminică dimineaţa, 20 octombrie, mai multe atenţionări Cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă, valabile în orele următoare în Bucureşti şi în 17 judeţe din Transilvania, Moldova şi Muntenia.

De Livia Lixandru,

Potrivit ANM, până la ora 11:00, în Capitală, îndeosebi în zona preorăşenească, va fi ceaţă care va determina vizibilitate redusă la sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri, dar se va semnala şi burniţă.

Tot până la ora 11:00, va fi ceaţă şi temporar burniţă în judeţele Brăila, Ialomiţa, Buzău, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Harghita şi Suceava.

De asemenea, până la ora 12:00, în judeţele Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi şi Vaslui se va semnala ceaţă care va reduce vizibilitatea local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Accident pe DN 2C, din cauza ceții dense

Trei persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, după ce autobuzul în care se aflau a ieşit în decor, din cauza ceţii, pe DN 2C, în localitatea buzoiană Albeşti, toţi pasagerii din autovehicul întorcându-se de la o nuntă, potrivit Agerpres.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, evenimentul s-a petrecut pe un sector de drum în curbă.

Close
Închide
  Close