De Dana Aramă,

Avertizarea de cod portocaliu este valabilă începând cu ora 16:00 până la ora 17:00.

Avertizarea vizează mai multe regiuni din județul Suceava: Rădăuți, Vicovu de Sus, Marginea, Vicovu de Jos, Straja, Frătăuții Noi, Moldovița, Frătăuții Vechi, Volovăț, Horodnic de Sus, Brodina, Putna, Bilca, Voitinel, Gălănești, Horodnic de Jos, Sucevița, Izvoarele Sucevei, Ulma, Moldova-Sulița și Breaza.

În intervalul semnalat se vor înregistra averse care vor cumula local 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări ale vântului, izolat vijelie.

De asemenea, au fost emise și avertizări de cod galben de averse.

Astfel, în județul Alba, în intervalul 16:00 – 17:00 se vor semnala averse ce vor cumula local 25…30 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Averizarea de cod galben vizează localitățile Zlatna, Abrud, Roșia Montană, Lupșa, Almașu Mare, Bucium, Ciuruleasa și Mogoș.

De asemenea, o avertizare de cod galben de avrse este valabilă și pentru județele Maramureș, în zona de munte de peste cota 1800m și Săcel, și Bistrița-Năsăud: zona de munte de peste cota 1800 m și Sângeorz-Băi, Maieru, Telciu, Rodna, Zagra, Șanț, Parva, Măgura Ilvei și Romuli.

În intervalul 16:00 și 17:00 se vor semnala averse ce vor cumula local 25…30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri