Mergi direct la conținut »
Codul portocaliu a făcut ravagii în Arad. Mașini avariate și acoperișuri distruse
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Codul portocaliu a făcut ravagii în Arad. Mașini avariate și acoperișuri distruse

Codul portocaliu a făcut ravagii în Arad. Mașini avariate și acoperișuri distruse

Codul portocaliu a făcut ravagii în Arad, duminică, 28 iulie.  30 de minute de vânt și ploaie au fost suficiente pentru ca acoperișuri să fie distruse, mașini avariate, străzi inundate și copaci impresionanți dărâmați.

În urma Codului Portocaliu, un copac impresionant a fost smuls din rădăcini și s-a prăbușit peste clădirea secției Pediatrie II a Spitalului Județean. Tot în zona Intim, în Piața Spitalului vântul a desprins tabla de pe un acoperiș, două autoturisme fiind avariate.

În Piața Avram Iancu o altă mașină a fost avariată de țiglele azvârlite de pe acoperișuri, în timp ce corturile amplasate pentru un festival cu mâncare au fost măturate de rafalele vântului, potrivit aradon.ro.

Astăzi, până la ora 17:00, în zona de munte a judeţului Suceava s-au semnalat averse ce vor cumula local 25 – 35 l/mp, grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, potrivit Agerpres.

FOTO: aradon.ro

Close
Închide
  Close