De Cristian Anton,

Colonelul Dan Hoffman a fost hirotonisit duminică, la Mănăstirea Râșca, în cadrul unei slujbe oficiate de un sobor de preoți, în frunte cu ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, arată sursa citată.

Colonelul Dan Hoffman a fost hirotonisit ca preot

Monitorul de Suceava susține că fostul cadru militar va oficia ca preot la Mănăstirea Râșca, ”dar va putea oficia slujbe şi la alte mănăstiri şi biserici dacă va fi invitat”.

Hoffman a fost şef la Direcţia de Paşapoarte Suceava vreme de şapte ani, între 2002 şi 2009. Apoi, colonelul Hoffman a fost pentru scurt timp prim adjunct la Poliţia Judeţeană.

Este al doilea colonel din Suceava care devine preot

Până a prelua conducerea Paşapoartelor, Hoffman a mai activat la Poliţia de Frontieră, din septembrie 1991 şi până în martie 1996 la Vicşani, iar din martie 1996 şi până în octombrie 2002 la Siret.

Din 2010 a fost, pe rând, prim adjunct, comandant şi din nou prim-adjunct la ISU Suceava, pensionându-se în 2017.

Este al doilea şef al Serviciului de Paşapoarte Suceava care devine preot, după fostul colonel Gheorghe Cocan, care a ocupat această funcţie imediat după Revoluţie.

Citeşte şi:

Primarul Constantin Toma a scos 200.000 de euro din conturile Buzăului pentru Eurovision: „TVR trebuie să-i deconteze la sânge, că-s bani publici! Nu știu ce sumă bagă ei, nu le cer raportul!”

Confirmare oficială: Parchetul General a clasat dosarul ce o viza pe Carmen Iohannis chiar în ziua în care Libertatea a întrebat și i s-a răspuns că dosarul era în cercetare in rem!

CCR a decis că nu există conflict constituţional, în urma angajării răspunderii Guvernului pe bugetul de stat pe 2020

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare