De asemenea, la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va fi redus numărul posturilor de conducere, a anunțat, luni, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, conform Agerpres.

„La Tarom, Consiliul de Administraţie a aprobat restructurarea şi modificarea organigramei pentru mai multe direcţii, cu precădere de la direcţia comercială, direcţia de achiziţii şi direcţia economică.

I-am spus doamnei director al Tarom că misiunea este grea, trebuie să uite de trecutul pe care îl are în Tarom, să nu fie implicată emoţională, pentru că altfel nu va face nimic.

Răzvan Cuc a afirmat că, pentru început, vor fi restructurate 300 de persoane.

„Să vedem şi ce facem la departamentul tehnic. Din cei aproximativ 470 de angajaţi de la tehnic, o parte dintre ei nu lucrează la întregul potenţial. Şi atunci cred că ar fi indicat să facem un centru de profit separat, se se întreţină tehnicul singur, din contracte de reparaţii de aeronave ale altor companii, nu doar Tarom. Veniturile de la terţe companii sunt în scădere. Cred că trebuie dat un imbold să lucreze cu cât mai multe companii”, a explicat ministrul.

De asemenea, ministrul Transporturilor a precizat că la CNAIR urmează să fie tăiate mai multe funcții de conducere.

De altfel, directorul general al CNAIR, Sorin Scarlat, a explicat că urmează să aibă loc o restructurare generală în toate departamentele companiei de drumuri.

Întrebat ce se va întâmpla cu angajații vizați de restructură, ministrul Răzvan Cuc a declarat:

Dacă sunt competenţi, sunt convins că nu va fi o problemă pentru ei să-şi găsească un alt loc de muncă.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor

Citeşte şi:

În ziua numirii ca șefă la TAROM a Mădălinei Mezei, compania a renunțat la procesul împotriva ei și a soțului acesteia!

Percheziţii la TAROM | Șeful Direcției Tehnice și mai mulți sindicaliști, vizați de ancheta DIICOT. Surse: “S-au furat până şi deşeurile aviatice”

EXCLUSIV/ Concluziile preliminare ale anchetei de la Otopeni: piloţii TAROM ar fi „tras frâna de mână” în timp ce aeronava rula pe pistă

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută