Mergi direct la conținut »
Concubini găsiți morți într-o locuință din Vaslui. Prima variantă luată în calcul de anchetatori: crimă urmată de sinucidere
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Concubini găsiți morți într-o locuință din Vaslui. Prima variantă luată în calcul de anchetatori: crimă urmată de sinucidere

O femeie de 57 de ani și concubinul acesteia, de 61 de ani, au fost găsiți morți, duminică dimineață, într-o baltă de sânge, în locuința acestora din localitatea vasluiană Corni-Albești.

De Theodor Istrate,

Poliția și Parchetul au început o anchetă, prima variantă luată în calcul fiind crimă urmată de sinucidere. Cele două persoane au fost găsite moarte, cu numeroase răni de cuțit pe corp.

Cea care a descoperit cadavrele pline de sânge a fost chiar fiica uneia dintre victime, o femeie de 57 de ani.

Cadavrul acesteia era pe un pat într-una din camerele locuinței, iar pe jos, cu un cuțit înfipt în inimă, zăcea concubinul femeii.

Tânăra care a dat peste cei doi concubini morți a alertat autoritățile la numărul de urgență 112, zona fiind împânzită în scurt timp de polițiștii criminaliști.

După primele cercetări, anchetatorii au stabilit că ar fi vorba de o crimă urmată de sinucidere: bărbatul a hăcuit-o pe cea cu care trăia de mai mulți ani, după care și-a băgat arma crimei direct în inimă.

Vecinii celor două victime au mărturisit că acestea obișnuiau să consume în mod frecvent alcool, iar scandalurile erau frecvente.

Oamenii din sat nu exclud nici varianta ca bărbatul să-și fi ucis concubina pe motiv că-i reproșa că i-ar fi făcut avansuri fiicei sale de 30 de ani, cea care, de altfel, i-a descoperit morți pe cei doi în cursul dimineții de duminică, atunci când a revenit la domiciliu.

Polițiștii criminaliști, sub coordonarea unui procuror, continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au petrecut evenimentele.

Close
Închide
  Close