MENIU CAUTĂ

Concurentul care l-a emoționat pe Mihai Mendeac, la iUmor. „Imaginea bunicului meu”

Distribuie

Spectacol pe scena „iUmor”. Ca personaje de animaţie, cei Doi Degeaba, Inocenţiu şi Orlando au cunoscut deja gustul succesului în online, canalul lor de Youtube depãşind deja un milion de abonaţi, pe care i-au cucerit cu poveşti savuroase din zilele de studenţie în cãminele din România.

„Am o stimă foarte mare pentru oamenii care insistă să facă desene animate, pentru că este o muncã extraordinară, care necesită nopţi pierdute, am intrat în contact cu subiectul ăsta!”, a mărturisit Cheloo. Şi pe Delia, băieţii au cucerit-o: „Fenomenali aţi fost, a fost primul roast care mi-a plăcut cu adevărat!, completând: „Mi s-a părut foarte tare faza cu vocile păstrate pe final, în timp ce noi comentam!”. Doi Degeaba merg mai departe cu 3 like-uri.

Unul dintre concurenții care au urcat pe scenă, sâmbătă seara, l-a emoționat pe Mihai Bendeac.  „M-a emoţionat! Din ce în ce mai des mi se întâmplă să privesc oameni ca domnul Ioan şi instantaneu să mi se suprapună imaginea bunicului meu!”, a povestit juratul. „Mi-a plăcut ceea ce aţi făcut!”, i-a mai spus el. Fost militar, Ioan Druţu, va intra la votul publicului, cu două like-uri. „Omul acesta a fost ca o maşină de epocă, care este admirată, preţuită, dar nu vrea să o conducã nimeni!”, a mai spus Cheloo, fãcând referire la glumele domnului Ioan.

Citește și

Un milion de români sărbătoresc Paștele Catolic. Credincioșii participă, sâmbătă noapte, la Slujba de Înviere

 

Citește mai multe despre iumor pe Libertatea.

Comentarii