Viorica Dăncilă a anunțat, vineri, la Constanța, că prin Programul Operaţional Infrastructura Mare (POIM) au fost alocate fonduri europene pentru podul de la Brăila – Tulcea şi pentru reţeaua de ape uzate Cluj-Sălaj.

„Am primit o veste bună de la Comisia Europeană. Pe Programul Operaţional Infrastructura Mare a fost dată alocarea bugetară pe fonduri europene pentru podul de la Brăila – Tulcea. În acelaşi timp, un alt proiect finanţat din fonduri europene pe POIM este pentru apele uzate Cluj-Sălaj”, a afirmat premierul, la o conferinţă de presă.

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, a declarat că ajutorul CE este unul semnificativ.

„Podul de la Brăila are o componentă economică, fluidizează traficul de mărfuri. Dincolo de acest proiect mai avem şi un al doilea proiect aprobat de Comisia Europeană în această după-amiază, este vorba de extinderea reţelei de apă pentru Cluj şi Sălaj. Este un proiect foarte important de care vor beneficia 750.000 de locuitori din aceste două judeţe. Ajutorul pe care îl primit de la Comisie este semnificativ”, a spus Mînzatu, potrivit Antena 3.

Podul suspendat Brăila – Tulcea va avea o lungime de 1,9 km. Drumul de legătură va avea două benzi pe sens între Brăila şi Jijila, cu o lungime de 19 kilometri, iar drumul de legătură spre Măcin va avea o bandă pe sens cu o lungime de 4,3 km.

Foto: Facebook

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste