Mergi direct la conținut »
Constructor de lego în UK. Ce salariu oferă postul pentru care au aplicat mii de oameni
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Constructor de lego în UK. Ce salariu oferă postul pentru care au aplicat mii de oameni

Constructor de lego în UK. Ce salariu oferă postul pentru care au aplicat mii de oameni

Un job oferit de o companie din Marea Britanie a atras mii de persoane. Peste cinci mii de candidaţi au trimis CV-uri pentru postul de maestru constructor de lego.

Un anunț al unui job care constă în jocul cu piese de lego a adunat peste cinci mii de CV-uri, oamenii arântându-se extrem de intersați de un astfel de post.

Postul de maestru constructor de lego este unul dintre cele doar 22 de astfel de poziţii disponibile la nivel internaţional şi a atras persoane din întreaga lume.

Activitatea norocosului care va obține jobul se va desfășura într-un studio personalizat situat în apropiere de Legoland Discovery Center din Birmingham, Marea Britanie.

Salariul este de până la 27.000 de lire pe an, iar solicitantul ales va construi atracţii din structuri lego, va organiza expoziţii şi va îndruma copii şi familii în crearea propriilor capodopere model.

Procesul de selecţie va culmina la sfârşitul acestei luni cu o audiţie publică transmisă în direct la care vor participa cei mai buni 50 de aplicanţi.

„Postul de maestru constructor de modele este o poziţie privilegiată, iar numărul aplicaţiilor primite nu constituie o surpriză. Având în vedere că această poziţie presupune creativitate şi entuziasm, oferirea şansei de a obţine postul în urma unei serii de provocări live nu putea fi mai potrivită”, a declarat managerul general al Legoland Discovery Center, Amy Langham.


VIDEO/Motociclista-actriță Kiara Firan își împarte viața între concursuri şi teatru. Concurează cu “Gecko” cot la cot cu bărbații și pe mulți îi învinge


 

Close
Închide
  Close