Mergi direct la conținut »
Contabila unei grădinițe din Slatina a murit în timp ce completa o adeverință. Femeia nu suferea de nicio boală gravă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Contabila unei grădinițe din Slatina a murit în timp ce completa o adeverință. Femeia nu suferea de nicio boală gravă

Contabila unei grădinițe din Slatina a murit în timp ce completa o adeverință. Femeia nu suferea de nicio boală gravă

Contabila unei grădinițe din Slatina a murit, în timp ce completa o adeverință în biroul ei. Monica Neagu a fost găsită inconștientă de colegele de serviciu, care au sunat la 112. Chemați de urgență, medicii de la Ambulanță au încercat s-o resusciteze, însă eforturile lor au fost zadarnice.

În urmă cu o lună, la aceeași grădință, o fetiță de cinci ani a căzut în gol de la cinci metri, după ce a sărit pe geamul de la baie, unde rămăsese blocată, notează olt-alert.ro.

Tragedia a avut loc, luni, la grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Slatina. Contabilei i s-a făcut rău, în timp ce se afla în birou. Speriate, colegele femeii au sunat la 112. Medicii de la Ambulanță au încercat s-o resusciteze pe femeie mai bine de o oră și jumătate. Eforturile lor au fost însă zadarnice, fiind nevoiți să declare decesul.

Contabila unei grădinițe din Slatina a murit sub privirile colegilor. Moartea, anchetată de procurori și de ITM

La faţa locului s-au aflat şi criminaliştii.

„Din primele cercetări a reieşit faptul că nu există indicii de moarte suspectă. Se aşteaptă, totuşi, raportul medico-legal pentru a se stabili cu certitudine cauzele care au dus la decesul respectivei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Iulian Nicolae.

Contabina grădiniței, în vârstă de 52 de ani, a murit la locul de muncă, așa că nenorocirea a intrat și în vizorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Olt.

„Persoanei în discuţie i s-a făcut rău în jurul orei 10.00, au fost făcute manevre de resuscitare, iar la 11.40 a fost declarat, oficial, decesul. Este o moarte patologică, nu a fost aşadar cauzată de procesul de muncă, dar, pentru că s-a întâmplat la locul de muncă al persoanei, cercetăm şi noi cazul”, a declarat Florin Fumureanu, inspector şef adjunct pe parte de Securitate şi Sănătate în Muncă în cadrul ITM Olt, pentru sursa citată.

Moartea fulgerătoare a femeii le-a șocat pe colege. Nimeni nu știa ca Monica Neagu să fi suferit de vreo boală care să-i fi pus viața în pericol.

Moartea femeii le-a şocat pe colege, care spun că ştiu ca Monica Neagu să fi suferit de vreo boală care să îi pună viaţa în pericol.

„Suntem cu toţii în stare de şoc. Nu s-a mai întâmplat niciodată ca colegei noastre să se simtă rău la serviciu. Avea, într-adevăr, un tratament permanent, aşa am înţeles de la doamna doctor care îi era medic de familie, dar nu suferea de vreo boală care să îi pună viaţa în pericol”, a spus directoarea grădiniţei, Mihaela Dicu.

Tragedia a avut loc după ce, în urmă cu o lună, la aceeași grădiniță, o fetiță de cinci ani a căzut în gol de la o înălțime de cinci metri. Copila a sărit pe geamul de la baie, unde rămăsese blocată.

sursă foto: olt-alert.ro

Close
Închide
  Close