MENIU CAUTĂ
25 Iun. 2013 08:09 , de Adrian Văduva

CONTROVERSE! Când a aflat cu adevărat Victor Ponta despre accidentul din Muntenegru?

Distribuie

Victor Ponta a fost acuzat că nu s-a comportat ca un prim ministru în cazul accidentului suferit de români în Muntenegru. Premierului i se reproşează faptul că se distra pe terenul de baschet în timp ce oficialităţile muntenegrene se aflau deja la locul groaznicului accident.
Prim ministrul se apără şi spune că a aflat de tragedie la ora 22.55, când a fost sunat de către Raed Arafat, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii. În acelaşi timp, premierul acuză la rândul său că unii dintre politicieni se comportă ca nişte „hiene”.
„Aş vrea ca opinia publică să fie corect informată, pentru că am văzut nişte neînţelegeri în presă şi simt nevoia să fac această precizare: conform listingului telefonului meu – şi îl pun la dispoziţia presei – eu am aflat despre tragedia din Muntenegru la 22.55, când am fost prima dată sunat de domnul Arafat, deci înainte de ora aceea nu am ştiut, după care, sigur, am luat legătura cu ministrul de Externe, cu ministrul Apărării şi toţi ceilalţi. Regret foarte mult că, într-un moment de tragedie şi de asemenea necazuri, personaje politice ca domnul Mihai Răzvan Ungureanu se comportă ca nişte hiene politice, încercând ca, din moartea unor oameni, să aibă câştiguri politice şi fac un apel la toţi politicienii să nu folosească aceste tragedii ale oamenilor pentru interesele lor”, a declarat premierul citat de MEDIAFAX.
Mihai Răzvan Ungureanu a arătat că Victor Ponta nu s-a comportat ca prim-ministru pe măsura problemei pentru că „nu poţi să ieşi şi să joci baschet când se întâmplă o asemenea tragedie”.
El a făcut astfel referire la faptul că premierul Ponta a participat, în cursul zilei de duminică, la cel mai mare turneu de baschet 3×3 din România, organizat cu sprijinul Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA) şi a FIBA Europe.
 

Citește mai multe despre Victor Ponta și Accident pe Libertatea.

Comentarii