Mergi direct la conținut »
FOTO/ Copaci ciorpârțiți pentru a face loc unor borduri noi. Imaginile au stârnit un val de revoltă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO/ Copaci ciorpârțiți pentru a face loc unor borduri noi. Imaginile au stârnit un val de revoltă

FOTO/ Copaci ciorpârțiți pentru a face loc unor borduri noi. Imaginile au stârnit un val de revoltă

Copaci ciorpârțiți pentru a face loc unor borduri noi. S-a întâmplat în Corabia, județul Olt, iar imaginile care au fost distribuite pe o rețea de socializare au stârnit, așa cum era de așteptat, un val de revoltă. 

Imaginile care arată la ce metodă au recurs muncitorii pentru a face loc unor borduri au fost publicate pe Facebook de un fost deputat. „Aşa arată prostia, incompetenţa şi lipsa de respect pentru tot ce înseamnă viaţă, a conducerii oraşului Corabia! Cum nu respectă natura, nu ne respectă nici pe noi. Să vă fie ruşine! ‘Oltul puternic condus de nulităţi…”, a scris aceasta, în dreptul fotografiilor.

Zeci de arbori au fost tăiați pentru ca bordurile noi să poată fi așezate. Muncitorii au ciopârțit teii la rădăcină și chiar până înspre coroană. Răspunsul lor, când au fost întrebați de ce procedează astfel: trebuie respectat proiectul.


Citește și: EXCLUSIV. Nea Mărin a ajuns spaima cameramanilor. Veteranul de la TV a intrat în război cu echipa de filmare

Close
Închide
  Close