MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2004 21:00

Copiii de bani gata din muzica

Distribuie

fotbalisti, iar fetele fotomodele, cand este mai practic sa-si bage odraslele in muzica.. GIA (stanga) se bucura de o aleasa promovare in ultima vreme. Dar mai presus de pile (tatal ei e proprietarul unei firme de constructii, iar mama ei conduce una de amenajari interioare), Gia a demonstrat ca vrea cu tot dinadinsul sa faca ceva de calitate. „Acum stiu ce vreau”, „Nu ma opri” si „Eu” sunt piese datorita carora si-a castigat un credit onorabil in lumea muzicala. Un timp, Gia a avut un BMW X 5 (cu tot cu sofer, masina ce costa 60.000 euro), iar acum – o Toyota. Cat despre aventura ei in muzica, a cheltuit peste 30.000 euro (15.000 pe clipuri, restul – cheltuieli profesionale).
* Proaspat intrata in galeria vedetelor cu clip, CORINA (foto sus), protagonista succesului „Noi doi” si noua protejata a lui Marius Moga, este fata unui prosper patron timisorean. De aceea se bucura si de un super-videoclip (caci casa ei de discuri n-ar fi investit niciodata intr-o astfel de productie video) si o promovare intensa. in nevinovatia sa, Corina a declarat ca are pana si consilier de imagine. Ea conduce un Renault Megane decapotabil de 15.000 euro, iar albumul ei, prevazut cu videoclip si promovare, a costat-o inca 15.000.
* Revenim la capitolul „descoperiri ale lui Costi Ionita”. Pentru ca parintii lui ALIN (foto jos) i-au inlesnit procurarea unui super automobil, Costin Ionita i-a promis acestuia ca se va ocupa de viitorul muzical al tanarului craiovean. insa singurul lucru pe care l-a facut a fost sa-l prezinte presei drept varul sau mai mic, fapt ce s-a dovedit a fi o minciuna. Tatal lui Alin, un potent om de afaceri craiovean, si-a vazut in cele din urma baiatul „aranjat”, caci investitiile n-au fost de prisos. Actualmente, tanarul de numai 17 ani are spectacole berechet si a intrat in gratiile lui Laurentiu Duta, care a preluat drumul sau muzical. Alin vine la concerte cu propriul sofer, cand cu BMW X5, cand cu Mitsubishi Pajero Sport nou-nout. in aceasta vara a optat pentru un Peugeot 406 din 2004. In muzica, gura lumii zice ca numai pentru alinierea pe cale familiara cu Costi Ionita, familia lui Alin i-a daruit manelistului un BMW X5, acela pe care Costi il tot lauda ca si l-a cumparat. Altfel, ca artist solo, Alin a avut un sprijin financiar vizibil de pana la 20.000 euro plus doua videoclipuri.
* Si parintii GEORGIEI (foto jos) , detinatorii celei mai importante retele de distributie alimentara din Valcea, au inteles dorinta fiicei lor de a se separa de semene. La 19 ani, Georgia conduce o Alfa Romeo de ultima generatie, de 21.000 euro si are un apartament vizavi de Intercontinental. Iar aventura ei muzicala, concretizata prin doua videoclipuri, se ridica la peste 10.000 euro, exceptand compozitiile, aproape 3.000 euro.
* Pretextul „in muzica e loc pentru toti” e invocat de toti cei care si-au cumparat haine de scena inainte sa faca o vocaliza. Unul dintre acestia este FIZZ. „De fiecare data cand mi-a fost mai greu/ intotdeauna langa mine au fost ai mei si Dumnezeu”, ne spune Fizz intr-una din piesele sale, si mare dreptate are. Parintii i-au lasat o firma cu profit (in domeniul salubritatii), de care proaspatul artist se disociaza total, caci ii dauneaza imaginii sale de „aristocrat”, iar timpul liber si-l imparte facand pe solistul. insusi Fizz a declarat presei ca are o avere in dolari cu sase zerouri in coada. si ghiciti cu ce se mai ocupa Fizz? Cu o agentie de manechine, ce altceva?! Fizz si-a construit o imagine de invidiat pentru tinerii de varsta sa: are un Porsche de vreo 60.000 dolari (foto medalion), o motocicleta de 12.000 si un Mini One de 24.000. Cat despre investitia sa in muzica, Fizz a cheltuit pe trei videoclipuri si recuzita proprie peste 50.000 euro.
* LUCIA (blondina de la Candy) este o alta domnisoara careia nu i-a lipsit nimic. Asta pana sa descopere placerea de a da autografe. Placere pe care i-a indeplinit-o manelistul Costi Ionita, ca un adevarat descoperitor de vedete cu bani, dupa cum i s-a dus vestea. Ceea ce nu stiu multi este ca parintii dulcicai Lucia sunt proprietari ai unei companii cu afaceri in domeniul constructiilor, sprijin veritabil pentru a sustine ascensiunea domnisoarei. Lucia are de dinainte de 18 ani un cochet Peugeot 206 cc decapotabil, care costa in jur de 24.000 euro. Cat despre casa unde locuieste, aflati ca este vorba de un palat gigantic si luxos, prevazut cu teren de fotbal, piscina si multe alte facilitati, situat la marginea Bucurestiului, in cartierul Militari. Tot in trupa Candy se mai afla si Andrada (foto stanga medalion), fata unui om de afaceri din Deva.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii