MENIU CAUTĂ
05 Iun. 2008 18:53

Copiii ucigasi, internati intr-un centru de minori

Distribuie

Trei frati cu varste de 7, 10 si 12 ani, acuzati ca au omorat in bataie, in noaptea de marti spre miercuri, un barbat fara adapost, in Parcul Central din municipiul Bacau, au fost internati, miercuri seara, intr-un centru pentru minori.


Emilia (7 ani), Rando (10 ani) si Luis David (12 ani) au fost identificati de politistii primariei si din primele cercetari reiese ca baietii l-ar fi lovit pe barbat, iar fata doar a asistat la bataie. Un agent al nostru s-a intalnit cu ei si cu barbatul, care era beat, micutii declarand ca isi duc bunicul acasa. A doua zi, cand a gasit cadavrul, agentul si-a amintit figura copiilor pe care i-a vazut in piata', a declarat ieri purtatorul de cuvant al Politiei Bacau.
Fratii minori provin dintr-o familie saraca si plecasera de acasa, la cersit, cu o seara inainte de comiterea crimei. Marti, ei l-ar fi urmarit pe barbat, care era si el cersetor, iar dupa ce l-au ucis in bataie, i-au furat 150 de lei din care au cumparat aurolac si o pereche de pantaloni pentru fata.

Au mai atacat si alti oameni, pentru bani

Copiii si mama lor se drogau cu aurolac. Nu prea stateau acasa. Au mai dat in cap la oameni, i-au mai atacat si le-au luat banii', a declarat Daniela Dragache, vecina lor.

Pe toata durata cercetarilor, copiii vor ramane internati intr-un centru de minori si vor fi consiliati psihologic.

Comentarii