Mergi direct la conținut »
Copil de opt ani sfâșiat de câinii comunitari în parcul central din Bârlad. Apelul mamei către primar
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Copil de opt ani sfâșiat de câinii comunitari în parcul central din Bârlad. Apelul mamei către primar

Copil de opt ani sfâșiat de câinii comunitari în parcul central din Bârlad. Apelul mamei către primar

De Mihai Niculescu,

Un copil de opt ani a fost atacat de câinii fără stăpân chiar în parcul central din Bârlad. Animalele l-au apucat de picior, l-au trântit pe jos și l-ar fi sfâșiat cu totul, dacă mama lui și alți trei bărbați nu ar fi gonit câinii agresivi. Copilul a ajuns la la spital unde a primit tratament de specialitate, dar mușcătura de la picior este destul de serioasă.

Copilul a fost atacat de câini din senin, luni în Grădina Publică din Bârlad. Mama copilului a făcut un apel public, pe rețelele de socializare, către primarul Bârladului să adune câinii comunitari.

Luni am iesit în Grădină cu băiatul, s-a jucat copilul cât a putut si, coborând pe scările de la Teatrul de Vară, au sărit trei cătei pe el. Am alergat la băiat, m-au ajutat încă alte persoane si l-am dus la masină. L-am dus la spital, a fost pansat, a fost chemat medicul chirurg, dar pentru că n-am vrut să-l las singur internat, m-au trimis la Boli Infectioase, pentru azi (ieri – n.r.). Eu îl întreb pe domnul primar, dacă ar avea curaj să-si lase copiii în zona Grădinii Publice, în conditiile în care câinii vagabonzi s-au înmultit, atacă oamenii si nu suntem în sigurantă. Eu locuiesc aici, în zonă, copiii mei-băiatul de 9 ani si cel de 13 ani, se joacă în grădină, merg să facă mișcare… Cum să-i mai las dacă sunt atacați de câini?? Nici măcar un domn polițist local nu era pe acolo, era ghereta lor goală. Trebuie făcut cât mai repede ceva, primarul să ia aminte că suntem în pericol”, a declarat pentru vremeanoua.ro mama copilului, Cristina P.


Citește și: Tun de 1,7 milioane de euro dat de 16 vasluieni statului francez, prin încasarea frauduloasă de alocații sociale și familiale


Close
Închide
  Close