„Misiune contra cronometru, încheiată cu succes de pompierii Detaşamentului Slatina, care au reuşit să salveze un minor aflat în pericol de înec, pe râul Olt. Alarma s-a dat în jurul orei 16, iar în cel mai scurt timp au fost direcţionate spre zona indicată două autospeciale de primă intervenţie, o barcă cu motor, o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanţă SAJ, dar şi echipaje de la poliţie şi jandarmerie. Copilul, în vârstă de 10 ani, a fost găsit la aproximativ 100 de metri de mal. Acesta se afla la suprafaţa apei, dar nu mai putea ajunge în siguranţă pe uscat”, a transmis ISU Olt, pe contul oficial de Facebook al instituției, potrivit Agerpres.

Un echipaj SMURD l-a preluat pe băiat, care nu părea rănit, la prima evaluare. Temperatura corpului era normală, dar spunea că îl doare umărul drept, așa că a fost transportat la spitalul din Slatina pentru investigații.

Salvare copil

Misiune contracronometru, încheiată cu succes de pompierii Detașamentului Slatina, care au reușit să salveze un minor aflat în pericol de înec, pe râul Olt. Alarma s-a dat în jurul orei 16.00, iar în cel mai scurt timp au fost direcționate spre zona indicată două autospeciale de primă intervenție, o barcă cu motor, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ, dar și echipaje de la poliție și jandarmerie. De asemenea, a fost alertată echipa de scafandri a ISU Olt.Copilul, în vârstă de 10 ani, a fost găsit la aproximativ 100 de metri de mal. Acesta se afla la suprafața apei, dar nu mai putea ajunge în siguranță pe uscat.Cu ajutorul bărcii cu motor, pompierii l-au salvat pe copil, acesta fiind preluat de echipajele medicale. Minorul nu prezenta urme vizibile de traumă, avea temperatura corpului normală și prezenta dureri la umărul drept. Acesta a fost transportat la UPU Slatina, pentru investigații amănunțite.

Publicată de ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro pe Luni, 29 iunie 2020
Citeşte şi:

EXCLUSIV | Peste 93% dintre notele lucrărilor contestate la Evaluarea Națională au fost modificate în ultimii trei ani. Cum explică Ministerul Educației

Bucureștiul intereselor imobiliare. O vilă interbelică din cartierul Cotroceni urmează să fie demolată fără avizul Direcției pentru Cultură

Condamnată pentru corupție, o șefă din Agenția Medicamentului recunoaște că la dosarul său de angajare se află un cazier vechi!

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI