MENIU CAUTĂ
, de Daniel Măgureanu

Copilotul lui Adrian Iovan DĂ PRIMA DECLARAŢIE DESPRE AURA ION

Distribuie

Găsit ca prin minune de moţii deveniţi eroi în toată România, Răzvan Petrescu a fost salvat de medici, iar astăzi a susţinut o conferinţă de presă, în care a rememorat clipele grele prin care a trecut împreună cu membrii echipajului.
Întrebat dacă a văzut-o pe Aura Ion participând şi la alte misiuni medicale efectuate cu avionul, acesta a clarificat misterul. „În cursele pe care le-am făcut, eu nu am mai întâlnit-o niciodată. Nu vă pot spune nimic despre ea. Mulţumesc bunului Dumnezeu că m-a ţinut în viaţă, moţilor care s-au mobilizat şi ne-au salvat, şi în special echipei medicale care m-a readus la viaţă”, a spus copilotul.
Odată cu externarea sa, copilotul Răzvan Petrescu a făcut azi primele declaraţii de la accidentul produs în urmă cu o lună în Munţii Apuseni. Răzvan Petrescu, în vârstă de 23 de ani, a suferit trei operaţii până în prezent din cauza rănilor suferite în urma prăbuşirii.
Citeşte şi: Ucişi de neglijenţa colegilor pilotului? Urmărire penală pentru încălcarea îndatoririlor de serviciu de către personalul aeronautic, în cazul tragediei din Apuseni  
 
 
 

Citește mai multe despre Aici CITEŞTI CELE MAI NOI ŞTIRI despre TRAGEDIA DIN APUSENI! pe Libertatea.

Comentarii