14 Ian. 2018 11:14

Copilul care a „topit” întreaga lume: ajunge cu părul înghețat și mâinile degerate la școală. Mobilizare impresionantă pentru a-l ajuta

Distribuie

Wang Fuman este copilul care a reușit să "topească" întreaga lume cu povestea lui emoționantă. Zi de zi, băiatul merge cinci kilometri pe jos pentru a ajunge la școală, iar asta indiferent de condițiile meteorologice.

Băiatul care locuiește într-o regiune muntoasă din sud-vestul Chinei vrea să învețe, iar temperaturile nu contează pentru el – înfruntă orice pentru a ajunge la clasă. O fotografie realizată de profesorul său a devenit recent virală, iar motivul nu este greu de înțeles. Băiatul a ajuns la școală cu părul și sprâncenele înghețate. Mâinile erau și ele degerate.

Wang Fuman locuiește cu bunicii săi, după ce părinții au ales să plece în orașe mai mari, în căutarea unor salarii mai mari. El este unul dintre milioanele de copii din China care au fost lăsați în grija rudelor, notează The Sun.

După ce fotografiile cu el au devenit virale, oamenii au donat bani pentru a-l ajuta. S-au strâns 275.000 de euro, bani care vor fi folosiți pentru a-i ajuta și pe ceilalți copii care trăiesc în condiții similare.


Citește și: EXCLUSIV/Noua soție a lui Gabi Enache a uitat complet de primul ei copil. Fetița nu și-a cunoscut nici acum fratele mai mic


Foto: AsiaWire

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii