Mergi direct la conținut »
Copilul unui polițist de la frontieră s-a împușcat mortal cu arma părintelui său! Tragedia s-a petrecut în fața surorii sale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Copilul unui polițist de la frontieră s-a împușcat mortal cu arma părintelui său! Tragedia s-a petrecut în fața surorii sale

Copilul unui polițist de la frontieră s-a împușcat mortal cu arma părintelui său! Tragedia s-a petrecut în fața surorii sale

Caz incredibil aseară la Chișinău. Un tânăr în vârstă de numai 18 ani, băiatul unui șef de la Poliția de Frontieră, s-a sinucis accidental cu arma tatălui său, a anunțat publika.md.

Tragedia s-a petrecut într-un apartament de pe strada Albișoara, din Chișinău. Arma era pusă într-un seif și copiii știau voie că n-aveau voie să se atingă de armă.

Tatăl era la serviciu

Tatăl era la serviciu când s-a petrecut tragedia. Tânărul a luat arma când în preajma lui se afla și sora lui mai mică. Aceasta a văzut în direct cum fratele ei s-a sinucis accidental.

Ea l-a sunat pe tatăl ei și i-a dat vestea. Fiul lui își făcea studiile la Colegiul de Construcții, iar recent și-a luat permisul de conducere.

„Era un băiat normal. Nu l-am văzut să bea alcool. Nu consuma droguri, nimic de genul acesta. Întotdeauna se saluta. Își ajuta părinții. Eu sunt șocat”, a spus un vecin.

„Era înalt, îmi pare că a terminat școala sau este în ultimele clase. Vorbeam cu el normal”, a adăugat un alt bărbat.

Un alt tânăr a fost filmat când amenința cu pistolul o profesoară.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ / Ministerul Justiției recunoaște: peste 500 de pedofili dovediți și condamnați sunt în libertate, în loc de închisoare!

Close
Închide
  Close