Mergi direct la conținut »
Adriana Nedelea LA FIX | Jurnalistul Libertatea Cătălin Hopulele, despre managerul de la Socola:
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Adriana Nedelea LA FIX | Jurnalistul Libertatea Cătălin Hopulele, despre managerul de la Socola: "Acest conflict nu e singular, dar angajatele nu au avut dovezi până acum"

Adriana Nedelea LA FIX | Jurnalistul Libertatea Cătălin Hopulele, despre managerul de la Socola: „Acest conflict nu e singular, dar angajatele nu au avut dovezi până acum”

Corespondentul Libertatea la Iași, Cătălin Hopulele, au vorbit astăzi la emisiunea "Adriana Nedelea LA FIX" despre cazul managerului managerului Institutului de Psihiatrie Socola Iaşi, Gabriel Oprişanu, care e acuzat că se comportă agresiv cu angajaţii.

De Dragoș Tănase,

O asistentă a fost agresată verbal de acesta, care i-a spus „Rade-o de aici!” pe un ton foarte virulent, iar femeia a depus plângere la Poliție, a notat Ziarul de Iași.

Momentul a fost filmat și a fost postat pe Facebook de asistenta Lola Mitrică. Ea este una dintre semnatarele scrisorii prin care s-a cerut demiterea lui Oprișanu.

Cătălin Hopulele a afirmat că acest conflict nu e singular. Angajatele au spus de multe ori acest lucru, dar nu au avut dovezi. Situația a început din 2013, de când Gabriel Oprișanu e director la Insitutut.

El a mai spus că pavilioanele unde stau angajații „prieteni” ai acestuia sunt dotate cu aer conditionat și au termopane, iar celelalte, unde stau „dușmanii” lui sunt în paragină.

„A fost trimis Corpul de Control al Guvernului de două-trei ori. Raportul a confirmat o parte din acuzatii. Înainte de a fi demisă (prin moțiune de cenzură), Sorina Pintea (fostul ministru al Sănătății în Guvernul Dăncilă-n.r.) a venit la Iași, la inaugurarea Clinicii de Mari Arși, si a confirmat că există o anchetă DNA în desfășurare care vizează diverse nereguli manageriale, în legătură cu un concurs pentru angajarea a 100 de asistenți, care a fost anulat după ce au existat unele suspiciuni de fraudare”, a spus corespondetul Libertatea la Iași.

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”
Recomandări

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”

„Conflictul dintre Lola Mitrică, care a făcut plângere, și manager e încă din 2013, încă de la venirea managerului. El a fost acuzat de angajate că și-a părăsit soția, pentru o colegă pe care a promovat-o pe tot felul de funcții superioare, fapt confirmat – la un moment dat – și de unele structuri ale Ordinului Asistenților Medicali din Iași”, a precizat Hopulele.

Cătălin Hopulele, corespondentul Libertatea la Iași

Revenind la conflictul filmat dintre o angajată și manager, pe imagini se vede cum managerul agresiv cu o femeie care a intrat să îi ceară managerului nişte tabele legate de repartiţia asistenţilor pe secţii, iar după câteva întrebări, managerul a devenit agresiv.

Acesta a dat-o afară din birou și a folosit un limbaj deplasat.

Caz șocant la Spitalul Pașcani: o femeie a fost internată pentru o durere la un picior, dar a fost externată inertă, cu răni deschise, și a murit după două săptămâni!
Recomandări

Caz șocant la Spitalul Pașcani: o femeie a fost internată pentru o durere la un picior, dar a fost externată inertă, cu răni deschise, și a murit după două săptămâni!

Criză de râs într-o emisiune în care se vorbea despre cancer

Gabriel Oprișanu nu este la primul moment în care a devenit „celebru”. Invitat la un post local de televiziune, în 2008, Gabriel Oprișanu a izbucnit într-o criză de râs, deși subiectul discuției era unul foarte delicat: cancerul.

„E un moment care nu îmi face cinste. Eram la una dintre primele apariții publice, aveam emoții foarte mari, unul dintre cameramani a făcut o glumă și toată lumea a izbucnit în râs.

Și eu, și moderatorul emisiunii am încercat să ne stăpânim, dar nu reușeam”, a povestit, anul trecut, Gabriel Oprișanu, pentru Libertatea.

Close
Închide
  Close