Mergi direct la conținut »
Un nou bilanț privind epidemia de coronavirus: 493 de morți și 24.500 de oameni bolnavi
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un nou bilanț privind epidemia de coronavirus: 493 de morți și 24.500 de oameni bolnavi

Un nou bilanț privind epidemia de coronavirus: 493 de morți și 24.500 de oameni bolnavi

Coronavirusul a afectat peste 24.500 de oameni iar numărul deceselor a ajuns la 493 în această dimineață, arată o situație la nivel global întocmită în baza rapoartelor autorităților de sănătate publică din China, zona Asia de Sud-Est, Australia, Statele Unite ale Americii, Canada, Rusia, Marea Britanie și Uniunea Europeană.

De Simona David,

Un raport al Institutului Național de Sănătate Publică din România, emis în această dimineață, arată că cele mai multe cazuri de îmbolnăviri s-au înregistrat în China continentală (24.338 de cazuri) iar numărul deceselor a ajuns la 491. Decese au mai fost înregistrate în Philipine și în Hong Kong, potrivit sursei citate.

Totodată, comisia de sănătate din provincia Hubei, epicentrul noii epidemii, a raportat o creştere accentuată a numărului de persoane infectate, cu 3.156 de noi cazuri confirmate. Numărul purtătorilor de noul coronavirus depăşeşte de acum 23.500 în China continentală.

Numărul celor afectați de coronavirus a ajuns la 12 în Germania și la 11 în Statele Unite ale Americii. Au mai fost semnalate cazuri în Suedia, Spania, Finlanda, Italia, Marea Britanie etc.

Potrivit nytimes.com, la nivel mondial, ar mai fi și alte cazuri, dar nu au fost confirmate încă.

Situatie Infectii Coronavir… by Bogdan Pacurar on Scribd

Close
Închide
  Close