De Iulia Marin,

Cea de-a șasea victimă a infecției cu coronavirus, un bărbat în vârstă de 64 de ani din Arad, slujea ca pastor la biserica penticostală “Izvorul Vieții” din Arad și preda la Liceul Teologic Penticostal din aceeași localitate.

Unul dintre colegii săi, pastorul Vasile Lador a declarat pentru Libertatea:

“Eu, personal, nu am participat împreună cu el la slujbe, dar am înțeles că ar fi fost la slujbe în ultimul timp. Cea mai mare slujbă la care a participat a fost pe data de 8 martie, când a venit lume, după care a mai fost la program de două ori, pentru că, între timp, și biserica noastră a sistat adunările. Dar, cel mai bine, contactați-l pe băiatul care a fost cu el la slujbe, Adi Bârzan”, ne-a transmis Lador.

La ultima slujbă ar fi participat 30 de persoane

Adi Bârzan, bărbatul care a participat la serviciile religioase alături de pastor, spune că, ultima data când pastorul a fost prezent la biserică a fost la 12 martie, la o slujbă la care ar fi participat în jur de 30 de persoane.

Eu am fost cu el pe 12 martie, dar nu îmi amintesc nici să fi dat mâna, nici cu mine și nici cu alții. La slujba din 12 martie au fost în jur de 30 de persoane, nu foarte mulți, a fost o slujbă obișnuită. Mai multe persoane au venit însă la slujba din 8 martie.

Adi Bârzan:

Întrebat dacă a luat vreo măsură în urma contactului cu pastorul, bărbatul a răspuns că nu are simptome și că, momentan, se simte bine.

Pastorul din Arad, cea de-a șasea victimă a epidemiei de coronavirus, a fost internat la 20 martie, la o săptămână după ultima slujbă pe care a ținut-o, la Spitalul Județean de Urgență din Arad, în secția de Terapie Intensivă. A murit trei zile mai târziu, la 23 martie, în aceeași zi fiind depistată și infecția cu coronavirus.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate