De Petre Dobrescu,

Cel care era însărcinat să facă mormântul n-a făcut nimic, iar coșciugul a rămas acoperit doar cu o prelată, a notat vremeanoua.ro.

Șeful Cimitirelor, serviciu care face parte din Direcția Administrației Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) Bârlad, a fost chemat în fața Comisiei de Disciplină, de Mircea Iosipescu, șeful DAPPC.

L-au sancționat cu „avertisment scris” și l-au mutat la piață!

Vinovatul a fost sancționat cu „avertisment scris” și totodată a fost mutat de la conducerea Cimitirelor la Piață. Mormântul bârlădeanului a fost imediat făcut!

Locuitorii din zona Cimitirului „Eternitatea” au semnalat că în partea nouă a cimitirului, cea dinspre nord, mai multe morminte sunt neterminate, iar sicriele nu sunt acoperite conform normelor.

„Să știți ca la Bârlad, în cimitirul nou, pe deal, aproape de gard, mormintele sunt neterminate! Au doar primul rând de pământ peste sicriu.

Eu am un vecin înmormântat în data de 15 octombrie. Și nu i-au terminat de făcut mormântul nici acum!”, a reclamat o localnică, pe nume Ecaterina.

Ea a trimis și fotografii de la mormântul vecinului ei, Dănăilã Virgil, unde se vede clar că sicriul este acoperit doar cu o prelată, iar coroanele zac aruncate peste prelatã, ca și crucea pe care scrie numele decedatului.

„Am întrunit Comisia de Disciplină și am fost la fața locului, la Cimitirul Eternitatea. Informația s-a verificat și s-a dispus ca șeful Cimitirelor să fie pus în discuția Comisiei de disciplină.

Nu tolerez așa ceva, fiecare are atribuții de serviciu pe care trebuie să le îndeplinească. Dacă greșește, plătește.

Comisia s-a întrunit pe 7 noiembrie și s-a luat decizia sancționării șefului de la cimitir cu avertisment scris și mutarea disciplinară de la sectorul Cimitire, la sectorul Piață.

În plus, cel care a lăsat mormântul timp de trei săptămâni desfăcut și doar cu prelata, urmând să-l termine când avea el chef, nu mai are voie să lucreze în acest cimitir”, a precizat Mircea Iosipescu.

Citeşte şi:

Ninel Peia a fost găsit. Candidatul la alegerile prezidențiale fusese dat dispărut ieri. Unde a fost descoperit de SPP-iști

Angajatele unui liceu din Bacău, prinse cu mâncarea copiilor în geantă. Cum au fost descoperite

Cel mai puternic funcţionar din Ministerul Sănătăţii, Georgeta Bumbac, adună din consilii de administrație cât preşedintele ţării: peste 5.500 de euro pe lună!

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte
HOROSCOP

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte