Mergi direct la conținut »
Grupul de creștini care a cerut în instanță anularea Bucovina Rock Castle vor acum interzicerea Zilelor Sucevei: ”Blasfemie și bătaie de joc!”. Ce spun despre Untold
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Grupul de creștini care a cerut în instanță anularea Bucovina Rock Castle vor acum interzicerea Zilelor Sucevei: ”Blasfemie și bătaie de joc!”. Ce spun despre Untold

Grupul de creștini care a cerut în instanță anularea Bucovina Rock Castle vor acum interzicerea Zilelor Sucevei: ”Blasfemie și bătaie de joc!”. Ce spun despre Untold

Grupul de creștini care a încercat anul trecut prin instanță, fără succes, anularea Bucovina Rock Castle și a Festivalului de Artă Medievală, contestă în acest an organizarea concertelor prevăzute să se desfășoare în apropierea Cetății de Scaun a Sucevei, dar vor să interzică și concertele organizate de Zilele Sucevei pe motiv să sunt „grețoase” și o „blasfemie”, informează News Bucovina.

De Cristian Anton,

Ei cer Consiliului Județean Suceava și Consiliului Local Suceava să nu mai aloce fonduri pentru asemenea acțiuni.

Potrivit acestora, Consiliul Județean Suceava, prin Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina , „două sugative” de stors exagerat de mulți bani publici, inventează tot timpul anului „evenimente așa-zis culturale „unele mai nerușinate decât altele”, alese în mod atent, pe tot timpul anului în curs, conform sursei citate.

Ei spun că aceeași dezapreciere o au și față de Primăria Municipiului Suceava și că cer Comisie de Supraveghere și anchetă în cadrul Consiliului Județean Suceava și Ia Primăria Suceava, cu privire la „tocătura asta de bani, ca un sac fără fund”, anunțând că vor sesiza din nou Curtea de Conturi a României.

Nu vor să mișune prin oraș ”oameni ciudați, cu plete foarte mari”

„Cerem în Numele Lui Dumnezeu, a bunului simt, a Moralității Publice, a valorilor creștine-biblice și tradiționale românești, ca în anul 2020 să nu se mai dea nici un cent de la ambele bugete, menționate mai sus, bani publici, pentru „Bucovina Rock Castle” și pentru Concertul ”Bucovina Rockfest” ambele desfășurate până acum Ia Cetatea de Scaun Suceava în luna August la interval de două săptămâni.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Inadmisibil !!! Veți răspunde înaintea judecătorului Suprem-Dumnezeu pentru procesul de demonizare treptată a Municipiului și Județului Suceava. V-am dat pe mâna Lui Dumnezeu prin rugăciune și post”, se arată în contestația față de bugetul județului Suceava.

Grupul de creștini cere inclusiv interzicerea Untold

Ei susțin că este inadmisibil ca în timpul concertelor rock din municipiul Suceava, „să mișune” prin tot orașul „oameni ciudați, cu plete foarte mari, tatuaje cu demoni pe ei și cap de morți, cu tricouri având sloganuri: anti Dumnezeu, anti creștine, tendințe suicidale, îndemnuri la crimă” apreciind că în acele zile se instaurează  în Suceava, cultul morții, al urii, debandadei și a tendințelor suicidale.

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19
Recomandări

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

 

”Concerte grețoase”, copiii trebuie legați la ochi

„În anul 2020, vom bloca bugetul Primăriei Suceava, (urmând toate etapele legale) și Zilele Sucevei 21-24 iunie, deoarece și aici este o tocătură de bani din buzunarul sucevenilor, în bătaie de joc.

Este o blasfemie și bătaie de joc, față de Sărbătoarea Religioasă ”Sfântul loan Cel Nou de Ia Suceava” și a zecilor de mii de pelerini veniți din toate colțurile țării, în acelasi timp au loc în Suceava, 3 zile de Concerte grețoase din toate punctele de vedere, mult zgomot pt nimic, vin tot-felul de caravane cu Circuri și Balansoare rotative, pe toate camioanele și aceste balansoare sunt puse numai postere cu femei dezbracate”, se arată în contestație.

Ei susțin că părinții care merg împreună cu copiii lor Ia „Zilele Sucevei” trebuie să lege copiii inocenți la ochi pentru protecția lor vizuală, emoțională, sufletească și psihică pentru ca să nu vadă atâta obscenitate, nesimțire publică și pornografie stradală.

Primăriile din București nu au de unde să cumpere dozatoare cu dezinfectant pentru scările de bloc
Recomandări

Primăriile din București nu au de unde să cumpere dozatoare cu dezinfectant pentru scările de bloc

 
Reprezentant al grupului de creștini

În contestație, „grupul de creștini” cere în mod public pastorului penticostal loan Bădeliță, directorul Școlii Creștine „Filadelfia”, în calitate de creștin, consilier județean și presedinte al Comisiei de Buget Finanțe din cadrul Consiliului Județean Suceava, să folosească toate pârghiile legale și morale, pentru  blocarea în anul 2020 acordarea de bani publici Concertului „Bucovina Rock Castle”.

Contestatarii cer Primăriei Suceava să nu mai aprobe organizarea de concerte în zona Cetății de Scan a Sucevei care este monument istoric de clasă A.

Concerte ”instigatoare la derapaje grave imorale”

„În calitate de creștini , susținători ai FAMILIEI formată din bărbat, femeie și copii, iubitori ai valorilor biblice, creștine și tradiționale românesti, ne opunem cu fermitate acestor concerte finanțate din bani publici, instigatoare la derapaje grave imorale, (cu muzica si versuri care instigă Ia dezordine socială, violență fizică, crimă, suicid, consum de substanțe interzise, violență împotriva părinților), organizate pe locuri unde este istorie națională pe cm2”, se arată în finalul contestației.

În textul contestației, semnatarii fac aprecieri jignitoare atât la prefectul Alexandru Moldovan, fost director în CJ Suceava și care a apărat CJ Suceava în procesul de anul trecut în care se contestau manifestările, dar și față de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, față de directorul Muzeului Național al Bucovinei, Emil Ursu și directorul Centrului Cultural Bucovina, Sorin Filip.

Close
Închide
  Close