MENIU CAUTĂ
28 Dec. 2016 08:01

UPDATE | Crimă înfiorătoare de Crăciun: Bărbatul care și-a omorât soția și fiica și le-a aruncat în fântână a ieșit din comă

Distribuie

Crimă înfiorătoare de Crăciun: o femeie de 36 de ani și fiica ei, în vârstă de 14 ani, au fost găsite fără suflare, duminică, în fântâna din curtea casei din Şura Mare, jud. Sibiu.

UPDATE 28 decembrie,  8.00: Bărbatul, care și-a ucis soția și fiica de Crăciun, a ieșit din comă marți dimineață. Individul era însă foarte agitat, așa că medicii de la Spitalul Județean Sibiu au decis să-l sedeze.

Cel care a comis o crimă înfiorătoare de Crăciun a fost detubat de medici.

„A fost scos din starea de ventilație mecanică. A fost detubat, dar este foarte agitat și va fi din nou sedat. Va fi menținut sub supraveghere medicală în cadrul secției de anestezie – terapie intensivă (ATI) până când starea lui va permite să fie preluat de organele abilitate. Bărbatul se află sub pază', a declarat pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

După ce a și-a ucis soția și fiica, omul a încercat să se spânzure, dar a fost găsit de fiul cel mare. Tânărul a sunat la 112, iar medicii de la SMURD au reușit să readucă victima la viață.


UPDATE 27 decembrie, 17:30: Detalii șocante ies la iveală în cazul dublei cirme din Sibiu. Cei doi soți, căsătoriți de 18 ani, se aflau în plin proces de divorț, iar în luna ianuarie urma să aibă loc ultima înfățișare în cadrul procesului. Se pare că, într-o criză de gelozie, urmată de o cearta apriga, suspectul le-a luat viața celor două după ce le-a ștrangulat, apoi le-a aruncat trupurile în fântână. Medicii legisiști au stabilit că în momentul în care tatăl și-a aruncat fiica în fântână aceasta încă trăia. Pentru faptele sale, bărbatul riscă 25 de ani de închisoare.

Din primele informații, cel care le-a aruncat în fântână se pare că este tatăl copilei care după ce şi-a omorât soţia şi fiica, cuprins de remuşcări, a încercat să îşi ia viaţa. El a încercat să se spânzure în şura casei.

Bărbatul a fost găsit în viaţă, dar inconştient, şi a fost dus la spital, în Sibiu, în comă.

Poliţiştii şi procurorii din Sibiu au deschis o anchetă, urmând să stabilească motivele care au dus la această crimă înfiorătoare de Crăciun.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii