De Simona Josan,

Dylann Roof, criminalul de doar 21 de ani care a îngrozit America zilele trecute, după ce a deschis focul asupra enoriaşilor dintr-o biserică din Charleston, Carolina de Sud, ucigând nouă oameni, provine dintr-o familie dezbinată, scrie presa de peste Ocean. Tânărul şi sora lui, Amber (27 de ani), erau bătuţi măr în copilărie de tatăl lor, Franklin. De acelaşi tratament a avut parte şi Paige, cea de-a doua soţie a bărbatului, care i-a crescut copiii timp de 17 ani. La un moment dat, femeia nu a mai suportat chinul de acasă şi a intentat divorţ, însă nici aşa nu a scăpat de teroare. Franklin a angajat un detectiv particular, care era tot timpul pe urmele ei.
Dat pe mâna poliţiei de sora lui
Dylann este, aşadar, cea mai bună dovadă că violenţa naşte violenţă. Colegii lui au povestit că tânărul s-ar fi lăudat, cu câteva zile înaintea atacului de miercuri, că va face moarte de om, folosind chiar arma primită cadou de la tatăl lui, la împlinirea vârstei de 21 de ani. Iniţial, ar fi plănuit să deschidă focul în campusul Colegiului Charleston, dar s-a răzgândit, nu se ştie din ce motiv. Cunoscuţii au mai spus că nu l-au luat în serios, deoarece au crezut că glumeşte. După atac, sora lui, Amber, a fost cea care a sunat la poliţie şi le-a spus agenţilor de unde să-l ridice pe Dylann. Prins, individul şi-a recunoscut faptele fără vreo urmă de regret. Amber, aflată în stare de şoc, şi-a anulat pe ultima sută de metri nunta. Biata femeie urma să meargă azi la altar… l

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri