MENIU CAUTĂ
28 Mar. 2012 16:06 , de Magdalena Duru

Crin Antonescu: „Emil Boc e caraghios, seamănă cu ‘Ali Comicul’ „

Distribuie

Afirmațiile lui Antonescu au venit după ce fostul premier a spus că a greşit atunci când a acceptat ca Sorin Frunzăverde să facă parte din conducerea de vârf a partidului şi a respins toate argumentele invocate de Frunzăverde pentru a pleca din PDL.

„Am văzut că domnul Cristian Tudor Popescu, cred, compara discursul domnului Boc cu propaganda nazistă din primăvara lui 1945. Mă despart în evaluare de domnul CTP, cei care făceau încă în 1945, Hitler, Goebbels şi alţii, propaganda nazistă au fost odioşi, dar nu caraghioşi. Domnul Boc seamănă mai mult cu acel ministru al propagandei al lui Saddam Hussein, care aproape cu soldaţii americani în spate striga la CNN că americanii sunt puşi pe fugă”, a spus Antonescu, miercuri, în conferinţa de presă referitoare la trecerea lui Sorin Frunzăverde în PNL de la PDL.

Antonescu a remarcat şi eleganţa lui Frunzăverde faţă de foştii săi colegi.
„În comparaţie cu buchetul de insulte pe care Emil Boc le-a insultat şi la adresa domnului Frunzăverde, priviţi eleganţa nesfârşită cu care el s-a referit la foştii săi colegi, la fostul său partid”, a spus liderul PNL, citat de Mediafax.

Emil Boc a declarat, miercuri, că a greşit atunci când a acceptat, la Congresul PDL, ca Sorin Frunzăverde să facă parte din conducerea de vârf a partidului şi a respins toate argumentele invocate de Frunzăverde pentru a pleca din PDL.

Boc a afirmat că, odată cu trecerea lui Sorin Frunzăverde la USL, „s-a încheiat revoluţia bunului simţ” a USL şi a PNL, arătând că Uniunea „se comportă laş” şi sacrifică un principiu pentru „un pumn de voturi potenţial”.

Citește și:

Citește mai multe despre Crin Antonescu și PDL (Partidul Democrat Liberal) pe Libertatea.

Comentarii