Mergi direct la conținut »
Cristi Borcea era pe lista de invitați, dar nici n-a încercat să ajungă la nunta lui Mutu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cristi Borcea era pe lista de invitați, dar nici n-a încercat să ajungă la nunta lui Mutu

Cristi Borcea era pe lista de invitați, dar nici n-a încercat să ajungă la nunta lui Mutu

Nunta cu sute de invitați a ”briliantului” Adi Mutu a fost prilej pentru multe dintre vedetele autohtone să se afișeze la celebrul eveniment. Dar au fost și absenți de marcă! Cristi Borcea era pe lista de invitați, dar nici n-a încercat să ajungă la nunta lui Mutu. Asta deși avea posibilitatea să depună o cerere la Penitenciarul Jilava,a colo unde își ispășește pedeapsa în Dosarul Transferurilor.

De Remus Vlad,

Deși era așteptat de toată lumea, fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea, nu a apărut. Atunci când a făcut lista de invitați, fostul fotbalist a trecut și numele celui care, ani la rând, a fost un personaj influent în fotbalul autohton. Probabil că cei doi au și vorbit la telefon, înainte ca numele să-i fie trecut pe lista de invitați. Numai că, între timp, pare să se fi întâmplat ceva, iar Borcea nu a mai venit la evenimentul care a adunat multe personaje din lumea mondenă și fotbalistică. Cristi Borcea era pe lista de invitați, dar nici n-a încercat să ajungă la nunta lui Mutu.

N-a încercat să ajungă la nunta lui Mutu

Potrivit legii, fostul șef de la clubul din Ștefan cel Mare ar fi avut posibilitatea să facă o cerere la Penitenciarul Jilava, acolo unde-și ispășește pedeapsa în Dosarul Transferurilor, pentru a primi o permisie în această perioadă, în care Mutu s-a căsătorit a treia oară. Ce l-a determinat pe Borcea să nu mai apeleze la acest drept, nimeni nu știe! Cert este, spun sursele noastre, că acesta nu a mai făcut nimic în acest sens, iar locul său de la celebrul eveniment fastuos nu a mai fost ocupat.

Luxul a dominat la celebra nuntă, la care au participat aproximativ 250 de invitați. Ținute elegante de mii și zeci de mii de euro, oaspeți de seamă veniți la București inclusiv din străinătate, cu toții au luat parte la cea de-a treia încercare a lui Adi Mutu de a fi fericit.

Close
Închide
  Close