De Petre Dobrescu,

”Dragostea pentru animale e o tradiție în familie, karmică. Crescând la bunici, la țară, la Oradea, aveam treabă numai cu animalele și cu băieții. Nu prea aveam treabă cu păpușile. Iubeam toate animalele, porcul, cățelul. Nu era cățel în lanț. Buncicii mei nu aveau cățel în lanț. Mă duceam și eliberam toți cățeii din lanț de pe la vecini”, a dezvăluit regretata junalistă într-un interviu acordat lui Liviu Harbuz, citat de bihon.ro.

Adriana Nedelea LA FIX | Kuki Barbuceanu, detalii despre câinii găsiți în casa Cristinei Țopescu
Cristina Țopescu avea șase câini acasă

A avut mereu animale de companie

”Cred că era o chestie venită din mine, dar și întreținută de familie. Fiindcă eu în familia mea nu am văzut decât iubire pentru animale, de la bunicul, Felix Țopescu, care a făcut călărie – adora caii, erau sufletul lui -, până la taică-meu, care a făcut călărie”, spunea Cristina Țopescu.

Noi tot timpul am avut căței, pisici acasă. Nu știu de ce treaba asta e privită ca o treabă excepțională, în fond, tot ceea ce ține de iubire ar trebui să fie ceva normal.

Cristina Țopescu:

Cristina Țopescu avea șase căței în momentul morții. Cei patru, din curte, au supraviețuit, după ce au găsit un sac cu mâncare din care sau hrănit, însă cei doi din casă, din păcate, au fost găsiți fără suflare lângă trupul stăpânei lor.

Jurnalista s-a stins în timpul sărbătorilor de iarnă, cel mai probabil în somn, arată concluziile legiștilor. Va fi incinerată joi, 16 ianuarie.

Citeşte şi:

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat dublarea alocaţiilor pentru copii. Guvernul spune că nu are bani acum

Se taie copacii din pădurea Băneasa! 1.679 de arbori au fost deja doborâți. „Noi promovăm fagul și stejarul, scoatem din pădure speciile mai slabe, salcia, plopul…”

DOCUMENTE INTERNE. O mare companie pharma din România, KRKA, mituiește de peste 10 ani medicii și are rubrică de „Amortizare” în excel-ul șpăgii!

Adevărul despre pensionarea la 70 de ani. Patru lucruri care se dezbat în societate și care ascund adevărata problemă

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși