Mergi direct la conținut »
Cruzime greu de descris: A spânzurat câinele în pădure!

După episodul de o cruzime greu de înțeles, petrecut la Brăila, unde un câine a fost tăiat cu o sabie, unul la fel de greu de închipuit a avut loc la Sfântu Gheorghe.

De Iulian Cuibar,

Astfel, în pădurea de lângă cartierul Simeria, o femeie care îşi plimba câinele a găsit un alt câine spânzurat într-un copac. Aceasta a anunţat membrii Asociaţiei pentru câini fără stăpân AMY, care la rândul lor au sesizat Poliţia Locală şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Covasna.

caine 1

Fapta se cercetează sub aspectul de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept, iar cei vinovaţi pot risca între 3 luni şi un an de închisoare.

„În jurul orei 10 a venit un apel prin 112 prin care am fost sesizaţi că în pădurea din apropierea cartierului Simeria se află un câine spânzurat într-un copac. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. S-a efectuat cercetarea la faţa locului şi se fac în continuare cercetări sub aspectul de ucidere a animalelor cu intenţie, fără drept. Infracţiunea e prevăzută de legea 205/2004. Pedeapsa este închisoarea de la 3 luni până la un an sau amendă judiciară, aplicată de instanţa de judecată. Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor care au săvârşit această faptă”, a declarat pentru covasnamedia.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Covasna, Nicoleta Marin.

Potrivit acesteia, astfel de cazuri nu au mai fost sesizate până acum Poliţiei.

Close
Închide
  Close