De Cristian Anton,

Jurnalistul amintește că a apărat Digi24, atunci când erau voci care cereau desființarea acestuia.

”Când am apărat cu duritate Digi24 în fața pretenției dlui Mihai Șora-emag ca postul să se desființeze, pentru că s-ar fi aservit PSD, am spus că dacă voi constata eu compromiterea postului Digi24, nu mă mai vedeți prin studio”, a scris CTP.

Încă una-două din astea, și nu ne mai întâlnim decât pe Republica și Facebook, stimați telespectatori Digi24.

Cristian Tudor Popescu:

Iar un prim pas spre ”compromitere” a fost interviul luat primarului Bucureștiului, în timpul căruia ”principala ocupație” a realizatorului era ”să tacă asurzitor”.  

”Un prim pas spre acest gest a fost făcut aseară, prin emisiunea realizată de primarul general G. Firea, avându-i ca public de figurație pe dnii C. Prelipceanu și R. Kiss. Firea a vorbit 80% din timpul emisiunii, plasând tot ce a vrut.

Principala ocupație a dlui Prelipceanu a fost să tacă asurzitor și să dea din cap aprobator. Când a pus una dintre cele nu știu dacă mai mult de 5 întrebări, dl Prelipceanu a avut un ton prevenitor, de scuză, ca să nu zic umil, ”Nu vă supărați, doamnă primar general, totuși trebuie să vă întreb ceva””, arată CTP.

O parte din postarea CTP

”Dureroasă emisiune din punct de vedere moral și profesional pentru un veteran ca mine”, a fost concluzia jurnalistului.

Citeşte şi:

Fața plânsă a satului românesc. Cum sunt ignorate de poliție micile furturi care devin crime

Filmul intervenției de la Colectiv nu a avut nici măcar număr de înregistrare!

Adriana Nedelea LA FIX | Avocatul victimelor de la Colectiv, la patru ani de la tragedie: „În ultimele zile au apărut trei elemente importante, poate chiar decisive”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate