De Ana Hațeg,

Scandalul a pornit după ce primarul Capitalei a distribuit o postare controversată pe Facebook.

”Acea postare trebuia să fie rulată frontal pe ecran și să-i fie citită cu voce tare și cu dicție doamnei primar general cu camera fixată pe fața ei. Asta e regimul la care trebuia supusă. Pentru că reprezintă interiorul doamnei Firea. În spatele zâmbetelor dulceag-otrăvitoare se ascunde o vulgaritate fără limite. Ea era amuzată, vorbea de libertatea de pe Facebook”, a declarat Cristian Tudor Popescu, în emisiunea Adriana Nedelea LA FIX, catalogând gestul făcut de primarul Capitalei drept „o imensă vulgaritate pe care trebuie să o știe toată lumea”.

Postarea distribuită de Gabriela Firea pe contul său de Facebook

Invitată aseară la Digi 24, Gabriela Firea a susținut că nu i se recunosc „meritele” în construirea spitalului privat, deoarece terenul pe care
pe care se ridică imobilul este al Primăriei și valorează 1 milion de euro.

A prezentat lucrurile ca și când ea, Firea, a scos din buzunar un milion de euro alăturându-se contributorilor, cetățeni, la construirea spitalului. Pai ce, e moșia lu ta-su, să spun așa. Nu a dat nimic. E terenul Primăriei, banii sunt ai cetățenilor, era de bun simț să îl dea. Ne prezintă ca o realizare faptul că nu a făcut un bloc de birouri, sau ce?

Cristian Tudor Popescu:

Totodată, jurnalistul a apreciat intenția fondatoarelor Asociației Dăruiește Viață, care vor să o dea în judecată pe Firea, mai ales după ce primarul Capitalei a afirmat că cele două doamne sunt doar interfața lui Vlad Voiculescu.

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea
Recomandări

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea

 

Întrebat ce a determinat-o pe edilul capitalei să facă aceste declarații, CTP spune că ”așa înțelege ea să lupte în campanie electorală. Cu astfel de atacuri”.

„Dacă în locul lui Dragnea, la conducerea PSD, în acești ani, se afla Firea, ne lua dracul pe toți! Colegii de la Digi nu au realizat cu cine au de-a face. Gabriela Firea este cel mai greu și mai alunecos adversar de platou, în acest moment, din politica românească”, a mai spus jurnalistul.

Jurnalistul a admis că prin declarațiile sale, primarul Capitalei lovește în cei care au donat bani pentru construirea spitalului și în copiii bolnavi, dar și ”în ultimă instanță în bucureșteni și în toți oamenii din țara asta, care văd această rușine produsă de doamna Firea pe un subiect… Vă dați seama ce suflet poate să aibă femeia asta ca să reproducă zicerile alea, strivite în colțul gurii cu un rânjet, despre cele două doamne și teren pe subiectul copiilor bolnavi de cancer”.

Citeşte şi:

Fața plânsă a satului românesc. Cum sunt ignorate de poliție micile furturi care devin crime

Filmul intervenției de la Colectiv nu a avut nici măcar număr de înregistrare!

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 ani. Era internat în spital de aproape 6 luni

Școala din România unde elevi de 10 ani au colegi de bancă adulți de 35-40 de ani. ”Părinții vin să învețe carte ca să-și ajute copiii la teme”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate