De Daniel Stanciu,

Contactată de Libertatea, artista a declarat că și-a dat demisia de la firma unde lucra și că în schimb a fost numită pe postul de director adjunct al circului, deci nu mai are statutul de  detașată.

Sanda Ladoși (Tache după căsătorie) a fost numită în 2017 prin detașare în postul de director adjunct al Circului Globus. Surse au declarat pentru curentul.info că detașarea s-a făcut de la una dintre firmele deținute de soțul acesteia, Ștefan Tache.

Pe 9 ianuarie a fost adoptată OUG 1/2020 care interzice toate angajările la stat prin detașare de la privat. Toate contractele încheiate prin acest mecanism „încetează de drept” de la data intrării în vigoare a ordonanței.

Artista, contactată de ziar, a declarat că nu i se mai aplică prevederile ordonanței de urgență din moment ce nu mai are statutul de „detașat” la Circul Globus.

„Sunt angajată aici. Eu mi-am depus demisia în partea celaltă, mai demult. Nu mai sunt detașată. Sunt angajată aici pe perioadă determinată de un an de zile, până se organizează concurs”

Sanda Ladoși, director adjunct Circul Globus

Bogdan Stanoevici, directorul general al Circului Globus este cel care a semnat numirea Sandei Ladoși în poziția de director adjunct pe perioadă determinată.

„Mi-am depus demisia chiar la începutul anului. Nu facem noi altfel decât trebuie”, mai spune Ladoși.  

Legat de activitatea pe care o va desfășura, Ladoși a declarat că se va ocupa în principal de crearea de spectacole. „Voi fi director adjunct artistic”, încheie aceasta.  

Am încercat să luăm legătura și cu directorul general al Circului Globus, Bogdan Stanoevici pentru a afla criteriile care au determinat numirea Sandei Ladoși în poziția de director, dar până la această oră acesta nu a venit cu un răspuns.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie