S-a apucat de regim la sfârşitul anului trecut. “Am luat această decizie înainte de Sărbători. Pe 19 decembrie am mers la un nutriţionist, care mi-a alcătuit un «meniu » special, de la care nu m-am abătut deloc. Timp de două luni am mâncat de cinci ori pe zi, la ore fixe. Aşa am reuşit să dau jos 23 kg, iar până în septembrie mi-am propus să mai slăbesc circa 50 kg”, ne-a spus Cristian Popescu Piedone. Potrivit acestuia, dieta nu este foarte drastică, dar trebuie respectată cu sfinţenie.
“Este foarte important să nu se sară peste orele stabilite pentru mese şi să nu se mănânce nimic, dar absolut nimic după ora 19.00. Ăsta-i secretul”.
Iată dieta:
Prima şi a doua săptămână: de cinci ori pe zi se mănâncă doar peşte sau carne fiartă, la grătar sau la cuptor.
Săptămâna 3 şi 4: se micşorează cantitatea de carne şi se introduc legume. Deci, de cinci ori pe zi, pe lângă carne se mănâncă şi legume.
Săptămânile 5 şi 6: pe lângă cele cinci mese formate din carne şi legume, o dată pe zi se bea şi un iaurt degresat. 4
Începând cu săptămâna a şaptea, se reia regimul.
La ce are interzis:
– prăjeli
– dulciuri
– sucuri
– apă minerală
– pâinea de toate tipurile
– alcool
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro