MENIU CAUTĂ
13 Noi. 2018 22:59

VIDEO | Cum arată casa în care trăiește Prințul Charles. Turul virtual care a tras milioane de fani

Distribuie

Printul Charles a deschis ușa casei sale - și albumele personale de familie - ca parte a unui proiect special pentru a oferi fanilor câteva detalii din viața lui privată. 

Charles care urmează să-și sărbătorească ziua de naștere pe 14 noiembrie a permis fotografilor specializați Google accesul la camerele opulente ale casei Clarence House, reședința sa din Londra.

Experții au putut astfel să creeze un tur virtual în format 360 de grade, oferind vizitatorilor din toată lumea posibilitatea să exploreze locuri ca Entrance Hall, Morning Room și  Horse Corridor.

Privitorii pot să mute camera sus și jos și se pot uita la tavan și la podea, pot chiar da zoom pe locurile față de care au un interes. Procesul a fost repetat și în Dumfries House, casa din Scoția a Prințului Charles.

Alături de turul virtual, Charles a oferit fotografii din colecția sa personală unei noi galerii online care ilustrează viața lui, potrivit Daily Mail.

Prințul Charles s-a născut în data de 14 noiembrie 1948 la Londra. El a fost căsătorit cu Prințesa Diana și are doi copii, pe prințul William și prințul Harry.

Potrivit presei din Marea Britanie, Regina Elizabeta a II-a plănuiește să abdice în favoarea prințului Charles. Suverana britanică ar urma să se retragă peste trei ani, atunci când va împlini 95 de ani.


Primul televizor 8K din lume, disponibil în România. Nu acesta este însă cel mai scump din țară. Cum arată televizorul care costă cât garsoniera


Citește mai multe despre Prinţul Charles pe Libertatea.

Comentarii