MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2017 14:11

Cea mai scumpă casă de vânzare în Arad se află în zona Micălaca. Pe ce plătești peste jumătate de milion de euro

Distribuie

Cea mai scumpă casă de vânzare în Arad poate fi achiziționată cu 590.000 de euro și se află în zona Micălaca. Proprietatea cu un design deosebit are 7 camere și este extrem de spațioasă având o suprafață utilă de 650 de mp.

În plus, vila este așezată pe un teren de 3.000 de mp, pregătit cu sistem de irigații subteran pentru menținerea verde a gazonului o mare parte din an.

Cea mai scumpă casă de vânzare în Arad

Vezi AICI MAI MULTE IMAGINI cu cea mai scumpă casă de vânzare în Arad

Tot în curte ai două garaje și zece locuri de parcare.

În interior ai șemineu, jacuzzi, toate dotările de care ai nevoie, de la electrocasnice mari ca mașina de spălat rufe la robot de bucătărie și fier de călcat.

Proprietatea poate fi și închiriată cu 1.700 de euro pe lună, proprietarul menționând că ar putea fi „oricând recompartimentată pentru că zidurile interioare nu sunt de rezistență”.

Dacă cea mai scumpă casă de vânzare din Arad poate fi cumpărată direct de la proprietar cu aproape 600.000 de euro, cea mai ieftină ar putea să te coste mai puțin de 16.000 de euro.

Cea mai ieftină casă de vânzare în Arad

Este vorba despre o casă cu o suprafață utilă de 62 de mp și cu 124 de mp de teren, aflată în zona Pârneava. Locuința a fost scoasă la licitație cu un preț de pornire de 15.615 euro. Vezi AICI mai multe detalii 

Citește mai multe despre Arad și casa pe Libertatea.

Comentarii