MENIU CAUTĂ
04 Oct. 2017 17:01

Cum arată cea mai scumpă vilă din America și „chilipirul” cu care se poate lăuda România

Distribuie

Cea mai scumpă casă scoasă la vânzare în Statele Unite ale Americii este o proprietate exclusivistă cu o suprafață de aproape 9.300 de mp. Supranumită “The One”, locuința de lux situată în cartierul Bel-Air din Los Angeles va putea fi cumpărată doar de către unul dintre cei mai bogați oameni din lume, având un preț pe măsură - 500 de milioane de dolari, echivalentul a circa 425 de milioane de euro.

Proprietatea oferă o panoramă inedită asupra orașului și cuprinde printre altele o bibliotecă, o pistă de bowling și un cinematograf cu 40 de locuri, potrivit CNBC.

În plus, viitorii proprietari vor putea să găzduiască cele mai bune petreceri din Los Angeles, având în vedere că The One' dispune de propriul club.

Alte elemente care fac din această locuință una cu adevărat inedită camera unde pereții au fost înlocuiți cu gigantice acvarii și cele 4 piscine infinity de care dispune.

Cea mai scumpă vilă din București este un „chilipir”

Chiar dacă și pe piața din România au fost scoase la vânzare proprietăți impresionante, prețul acestora nu se apropie nici pe departe de cel al super-proprietății americane.

Galerie foto – cum arată cea mai scumpă vilă din București

Cea mai scumpă casă din București  se vinde, spre exemplu, cu suma de 11,5 milioane de euro, un adevărat chilipir' pe lângă The One'.

Vila exclusivistă, situată pe una dintre cele mai circulate străzi din Centrul Vechi al Capitalei, în apropiere de Palatul Voievodal Curtea Veche, este renovată complet și a fost amenajată ca hotel cu 38 de camere, 20 de băi și 3 bucătării, conform anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Clădirea are, în plus, un subsol cu boltă perfect pentru amenajarea unei crame sau a unui club.

Citește mai multe despre lux pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii