Mergi direct la conținut »
UPDATE. Crimă la metrou! O femeie a fost împinsă pe șine

Crimă în staţia de metrou Dristor 1. O femeie a fost împinsă în faţa metroului, marţi seară. Principala suspectă a fost prinsă de poliţiştii la primele ore ale dimineţii de miercuri. Criminala, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a împins-o pe tânăra de 25 de ani în momentul în care trenul a intrat în stație.

UPDATE 8:52. Victima este o tânără în vârstă de 25 de ani, născută în județul Dolj și mutată în Capitală. Și agresoarea în vârstă de 36 de ani este tot din județul Dolj, din Craiova, ne-au relatat surse din cadrul anchetei. Motivele care au împins-o pe agresoare să comită gestul șocant sunt în continuare învăluite în mister. La audieri, suspecta nu a cooperat cu anchetatorii.

UPDATE 7:05. Criminala de la metrou a fost reținută. Femeia se numește Magdalena Șerban și a fost depistată de polițiști în zona magazinului Unirea.

UPDATE 5:05. Surse din cadrul Poliţiei au declarat pentru Libertatea că pe principala suspectă în cazul crimei de la Dristor 1 o cheamă Magdalena. Mai multe informaţii cu privire la identitatea celei care a împins o femeie în faţa metroului nu au fost furnizate până în acest moment.

La această oră, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București audiază în calitate de suspect, la sediul Poliției Capitalei, persoana bănuită de săvârșirea faptelor din stațiile de metrou Costin Giorgian și Dristor 1.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

Anterior, în cursul nopții, polițiști ai Brigăzii de Poliție Transport Public București au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate și au condus-o la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele.

Poliţa Capitalei mulţumeşte oamenilor pentru implicarea şi spiritul civic arătate în acest caz, dând asigurări că fiecare mesaj transmis a fost analizat şi verificat de specialişti.

UPDATE ora 4:35. Poliţia Capitalei anunţă că principala suspectă în cazul crimei de la metrou a fost depistată.

UPDATE ORA 00:12  Persoana decedată a fost împinsă în fața trenului care intra în stație de către o femeie cu vârsta în jur de40-45 de ani. Mai jos vedeşti cum arată suspecta de crimă de la metrou!

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului ”Matei Balș”, despre primul român infectat de coronavirus
Recomandări

Adrian Streinu Cercel, directorul Institutului ”Matei Balș”, despre primul român infectat de coronavirus

 

Se pare că aceeași femeie a mai încercat să împingă o altă femeie în fața unui tren de metrou în stația Costin Georgian, în cursul serii de marți. Poliția va patrula în stațiile de metrou, a anunțat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

DACĂ O VEDEȚI, SUNAȚI LA 112!

Cum arată suspecta de crimă de la metrou

 

Cum arată suspecta de crimă de la metrou

Iată comunicatul poliției:

Cum arată suspecta de crimă de la metrou

UPDATE ora 20:50 Victima de sex feminin a fost declarată decedată, iar traficul a fost reluat.

Circumstanțele producerii accidentului urmează să fie stabilite de anchetatori.


Traficul metroului prin stația Dristor 1 este oprit în acest moment în urma unei tentative de suicid.

O persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a căzut în fața unei garnituri de metrou.

”Stimați călatori, din cauza unei tentative de suicid, circulația trenurilor pe magistrala 1 se desfășoară cu difucultate”, este mesajul transmis de Metrorex în difuzoare.

În acest moment se circulă în sistem pendulă, pe o singură linie și se lucrează la scoaterea de sub tensiune a liniei pe care a căzut victima.

La locul accidentului s-a prezentat un echipaj SMURD și unul al poliției.

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României
Recomandări

Cine este Florin Cîțu, noul premier desemnat al României

 

Potrivit unor martori, se pare că tânăra ar fi fost victima unui accident provocat de un grup de copii, care se jucau pe marginea peronului. Aceștia ar fi împins-o din greșeală, după care ar fi fugit.

În acest moment victimei i se aplică manevre de resuscitare, însă conform persoanelor care se află în stație aceasta nu are semne vitale.

 


Citește și: Boxerul Bogdan Dinu, mesaj pentru colegul său tăiat cu sabia de interlop: ”Dedic victoria lui Ciprian și îi doresc să se facă bine!”

Close
Închide
  Close