Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Cum poți să câștigi o vilă de lux în Canada, pentru doar 25 de dolari. Câștigătorul trebuie să răspundă la o întrebare simplă

FOTO | Cum poți să câștigi o vilă de lux în Canada, pentru doar 25 de dolari. Câștigătorul trebuie să răspundă la o întrebare simplă

O femeie din Alberta, Canada, care a avut probleme cu găsirea unui cumpărător pentru casa ei de lux cu vedere panoramică la munte, a decis să organizeze un fel de loterie pentru proprietatea sa, scrie The Star Calgary.

Alla Wagner a trăit în vila sa de 1,7 milioane de dolari din Millarville, la sud de Calgary, încă de la construirea acesteia în 2011.

Anul trecut, Wagner a avut ceva probleme de sănătate, ceea ce a forțat-o să încerce să vândă proprietatea sa de 5.000 de metri pătrați.

După cinci luni în care nu a găsit un cumpărător, femeii i-a venit ideea de a oferi casa ca premiu la un concurs de scriere de eseuri.

Pentru o taxă de intrare de 25 de dolari, 68.000 de participanți pot scrie un scurt eseu despre motivul pentru care consideră că ar fi cel mai bun proprietar al vilei.

Wagner a spus că, dacă până la sfârșitul lunii ianuarie va primi o ofertă bună de preț pentru vilă, atunci renunță la concurs și va returna banii celor care s-au înscris în concurs. Dar în caz contrar ea intenționează să ofere casa celui care a realizat cel mai bun eseu și 5% din banii obținuți vor fi donați unui adăpost pentru femei din Calgary.

Femeia spune că ideea pentru concursul de eseuri i-a venit după ce fiica sa i-a spus despre un caz similar din Statele Unite.

În iunie 2018, Wagner a căzut și mai multe vertebre i-au fost afectate. Nu a mai putut duce de atunci o viață normală în vila sa, iar asistentele medicale i-au recomandat să își modifice casa pentru a o face mai ușor accesibilă pentru nevoile sale. Femeia nici nu a vrut să audă de așa ceva deoarece nu își dorește să o strice. „Văd această casă ca o operă de artă și nu vreau să compromit aspectul, valoarea și măiestria acestei proprietăți”, a explicat ea.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Casa este construită în stil georgian, are două etaje și este situată lângă un iaz având o vedere superbă asupra munților.

Participanții la competiția organizată de proprietară trebuie să realizeze un eseu care să se încadreze pe o singură pagină și să nu aibă mai mult de 350 de cuvinte.

Wagner recunoaște că șansele ca peste 60.000 de persoane să se înscrie sunt mici, dar spune că nu are nimic de pierdut.

Foto: Facebook Alla Wagner


Citește și: Mama biologică a băiatului adoptat de Viorica Dăncilă: „Vreau doar să-l văd, nu să-mi zică mamă!”


 

Close
Închide
  Close