MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 12:46

Cum poți să cumperi timp în zilele noastre?

Distribuie

(PUBLICITATE) Trăim vremuri în care suntem aproape în permanență în întârziere, contracronometru, pierduți între multe destinații și multe responsabilități zilnice. Despre responsabilitățile zilnice am putea vorbi la nesfârșit, pentru că știm bine cu toții ce înseamnă viața unui adult responsabil. Cu drumuri nesfârșite între birou și acasă, cu dus și adus copiii de la școală sau grădiniță, cu săptămâna de lucru luni-vineri în care abia apuci să mai faci ceva și pentru tine, iar weekendul vine de cele mai multe ori cu alte responsabilități și drumuri. Cât despre timpul în care reușești să stai să te odihnești, acesta este de cele mai multe ori insuficient pentru a-ți reîncărca bateriile.

Ne punem deseori întrebarea, oare cum reușeau părinții și bunicii noștri să se descurce cu timpul? Şi ei lucrau, şi ei aveau responsabilități zilnice, iar weekendul avea o singură zi pe vremea aceea. Cu toate acestea, aveau mereu timp să citească, să meargă la o piesă de teatru sau la un film, să gătească pe îndelete și să se ocupe și de copii și gospodărie. Iar ziua tot 24 de ore avea.

Se întâmplă să pierdem foarte mult timp. În trafic, pe internet citind tot felul de lucruri neimportante, mergând la cumpărături în zilele aglomerate sau în weekend. Timp care, adunat oră cu oră, poate să-ți arate cât de mult irosești pe lucruri mai puțin importante.

Cum poți să cumperi timp în zilele noastre? Gestionându-l mai bine pe cel pe care îl ai, folosind o aplicaţie mobile gratuită precum KRUK Planner. Uite trei sfaturi simple care îți vor face viața mai ușoară și ziua mai lungă. Cu siguranță sunt mai multe, dar acestea trei sunt testate și funcționează.

Mergi mai puțin cu mașina și folosește metroul sau autobuzul. Nu ai același confort, dar poți, de exemplu, să citești o carte. Și o să constați că la sfârșitul lunii ai deja măcar o carte citită. Iar tu ești de mii de ori mai câștigat decât dacă stai în trafic printre alte mii de șoferi nervoși că nu au timp.

Trezește-te cu jumătate de oră mai devreme. Poate o să îți fie greu o perioadă, dar jumătatea aceea de oră o vei folosi doar pentru tine, să-ți pui gândurile în ordine, să faci planul pe ziua în curs, să-ți bei cafeaua în liniște și să te încarci cu energie pentru întreaga zi. E timpul tău și doar al tău.

Plătește-ți facturile online. Și cumpărăturile ți le poți face la fel. Toți furnizorii de servicii au opțiunea de plată online. Informează-te, activează-ți de la bancă opțiunea de online banking și folosește-o cu încredere. În cinci minute ai rezolvat plata tuturor facturilor lunare.

Același lucru poți face și cu datoriile. E simplu și ai un ajutor pe măsură. Orice client cu datorii cesionate la KRUK îşi poate crea un cont pe platforma e-KRUK.ro pentru a plăti în rate convenabile debitul restant. Acest nou serviciu este gratuit şi nu implică alte taxe sau comisioane pentru a beneficia de el. Lansarea acestuia reprezintă un pas mai aproape de clienţii KRUK, o nouă facilitate de interacţiune cu compania.

Nu poți cumpăra timp dar ți-l poți cheltui pe al tău cu măsură.

Comentarii