MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 12:00

Cum poți să faci bani: idei pe care să le pui rapid în practică

Distribuie

De ceva timp încerci să găsești o soluție ca să-ți suplimentezi veniturile lunare, dar până acum nu ai ajuns la nicio concluzie? Din fericire, avem noi câteva idei pentru tine, pe care poți să le pui rapid în practică. Descoperă, în continuare, cum să faci bani, fără un efort prea mare.

Vizitează un amanet

Unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poți pune în aplicare dacă vrei să faci bani ușor este să vizitezi o casă de amanet. La amanet îți vinzi sau să-ți pui gaj anumite obiecte personale de valoare, cum ar fi un telefon mobil, diverse bijuterii sau o tabletă. Cere o ofertă de amanet de telefoane de la Midas dacă vrei să renunți la smartphone, pentru o sumă de bani pe care să o primești foarte repede. Tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu unul dintre consultanții companiei. Îți vei amaneta telefonul în baza unui contract întocmit pe o perioadă pe care ți-o dorești. La sfârșitul respectivei perioade o să poți să-ți recuperezi telefonul mobil dacă vei returna banii datorați, precum și comisionul de amanet.

Vinde tricouri personalizate

Treespring este o platformă online care îți permite să creezi și să comercializezi tricouri personalizate, fără să fie nevoie să investești vreun ban. Este necesar doar să te preocupi de design și să stabilești niște prețuri pentru tricourile tale. Producția și expedierea tricourilor va începe doar după ce obiectivul de comenzi pe care l-ai stabilit a fost atins sau depășit.

Invită-i pe oameni la cină

Gătești foarte bine, indiferent că este vorba de feluri principale sau de deserturi? Dacă așa stau lucrurile, ai putea să organizezi niște cine la tine acasă. La respectivele evenimente se poate înscrie oricine este dispus să plătească o anumită sumă de bani. Este important ca „taxa de acces” să-ți acopere cheltuielile cu materia primă și, de asemenea, să-ți asigure un profit. Te sfătuim să organizezi evenimente pentru maximum șase oameni, astfel încât să nu fie nevoie să pierzi foarte multe ore în bucătărie ca să prepari fiecare cină.

Vinde-ți hainele

Dacă te întrebi des „Cum să fac bani?”, o idee ar fi să-ți vinzi și câteva dintre hainele pe care nu vrei să le mai porți. Ca să obții cât mai mulți bani pe ele, este obligatoriu ca piesele vestimentare să fie „de firmă” și într-o stare foarte bună. Ca să le vinzi ai două opțiuni: să participi la evenimente de tip „yard sale” sau să te folosești de un website de anunțuri gratuite. Prima variantă are dezavantajul că, pentru fiecare yard sale la care vei participa o să fie nevoie să plătești o anumită sumă de bani.

Ajută oamenii aflați în căutarea unui job

În cazul în care ai experiență în domeniul resurselor umane, poți să faci niște bani în plus de pe urma oamenilor aflați în căutarea de joburi. Cum? Ajutându-i să-și facă niște CV-uri profesioniste, care să le atragă atenția companiilor aflate în procese active de recrutare.

Sursa foto: https://pixabay.com/en/bani-coins-lei-metal-money-88232/

Comentarii